συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Τι είναι το XP Embedded

; XP Embedded είναι ένα μοναδικό , προσαρμόσιμη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows. Αυτή η έκδοση χρησιμοποιείται για να παρέχει ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη για διάφορες συσκευές , από εκτυπωτές μέχρι το σημείο- of-sale συσκευές και αυτόματες ταμειακές μηχανές . Ιστορικό
Η

Windows XP είναι το ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή από τη Microsoft . Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν XP Embedded να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες διεπαφές για ένα τεράστιο φάσμα των καταναλωτικών συσκευών . Συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά , από φωτοτυπικά μηχανήματα γραφείου για μονάδες μέσα στο αυτοκίνητο πλοήγησης μέσω δορυφόρου , μπορούν να χρησιμοποιούν XP Embedded ως ένα λειτουργικό σύστημα φόντο.
Εικόνων Αγορά
Η

XP Embedded είναι διαθέσιμο για τους προγραμματιστές και σχεδιαστές . Οι άδειες εκτέλεσης πωλούνται για να ενεργοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα για να εγκατασταθεί σε συσκευές .

Η Εναλλακτικές
Η

Microsoft επιτρέπει XP Embedded να πωλούνται μέχρι το 2016 . Ένα ενσωματωμένο έκδοση του νεότερου λειτουργικού συστήματος Windows 7 είναι επίσης διαθέσιμη και προγραμματιστών γραπτώς νέες εφαρμογές είναι πιθανό να τους γράψουν για τα νεότερα και πιο ισχυρή τεχνολογία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα