συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πώς να εκτυπώσετε μια οθόνη σε ένα πρόγραμμα Add /Remove των Windows XP

Η δυνατότητα εκτύπωσης οθόνης στα Windows XP μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο , όταν προσπαθούν να δείξουν στους άλλους πώς να ολοκληρώσετε μια εργασία . Για παράδειγμα : τη λήψη των πυροβολισμών οθόνης κάθε βήμα κατά τη διάρκεια απεγκατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ένα εύκολο στη ακολουθήσει τον οδηγό που θα επιτρέψει σε κανέναν να αφαιρέσετε την αίτηση από τον υπολογιστή του . Η λειτουργία εκτύπωσης οθόνης απαιτεί μερικά βήματα για να αντιγράψετε την οθόνη και να εκτυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε ως ένα εύχρηστο εικόνα . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " από την επιφάνεια εργασίας των Windows σας και κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου". 2

διπλό κλικ στο " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων " από τον Πίνακα Ελέγχου αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών .
εικόνων 3

Επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να συλλάβει την απεγκατάσταση και κάντε κλικ στο " Uninstall ".
Η 4

Επιλέξτε το παράθυρο σας επιθυμούν να συλλάβει για να γίνει το ενεργό παράθυρο κάνει .
5

Hold " Alt " και κάντε κλικ στο πλήκτρο οθόνης εκτύπωσης . Το κλειδί θα είναι κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του πληκτρολογίου και μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα . Μια κοινή ετικέτα για το κλειδί είναι " Prt Scn . " Το ενεργό παράθυρο έχει αντιγραφεί ως εικόνα στο διοικητικό συμβούλιο κλιπ .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " από την επιφάνεια εργασίας των Windows και κάντε κλικ στο " αξεσουάρ ". Κάντε κλικ στο " Paint ".
Η 7

δεξί κλικ στη σελίδα στη Ζωγραφική και κάντε κλικ στο κουμπί "Επικόλληση " για να αντιγράψετε την εικόνα στην εφαρμογή .
8

Κάντε κλικ στο " Αρχείο" και κάντε κλικ στο " Αποθήκευση ως " , αν θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα . Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο και να περιηγηθείτε στην τοποθεσία που θέλετε να το αποθηκεύσετε . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση".
Η

9 Κάντε κλικ στο " Αρχείο" και κάντε κλικ στο κουμπί " Εκτύπωση ", εάν θέλετε να εκτυπώσετε την εικόνα . Επιλέξτε τον εκτυπωτή σας από την αναπτυσσόμενη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί " Εκτύπωση ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα