συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows Vista

Πώς να μετακινήσετε τα αρχεία χρήστη στα Windows Vista

Windows Vista διατηρεί τα έγγραφα , φωτογραφίες , μουσική και άλλα αρχεία χρήστη σε μια προεπιλεγμένη θέση του συστήματος ώστε να επιτρέπεται ειδική επεξεργασία όταν χρειάζεται . Συχνά , ωστόσο , αυτά τα αρχεία μπορεί να καταναλώσει περισσότερο χώρο από ό, τι είναι διαθέσιμο σε μια συγκεκριμένη μονάδα δίσκου ή διαμέρισμα , και το διάστημα μπορεί να ανακτηθεί με την μετακίνηση ενός ή περισσότερων από τους ειδικούς τύπους αρχείων σε άλλες θέσεις . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Windows Vista
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε στο Vista χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο λογαριασμό . 2

Αποφασίστε ποια είδη αρχείων για χρήση . Για να προσδιορίσετε πόσος χώρος που χρησιμοποιείται από έναν συγκεκριμένο τύπο αρχείου , επιλέξτε "Start " και στη συνέχεια " Έγγραφα ", στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο των αρχείων και επιλέξτε " Ιδιότητες". Vista θα υπολογίσει πόσα αρχεία βρίσκονται στο φάκελο και πόσο χώρο που χρησιμοποιούν .
Εικόνων 3

Προσδιορίστε μια νέα θέση για τα αρχεία . Επιλέξτε μια διαφορετική μονάδα δίσκου ή διαμέρισμα που έχει αρκετό χώρο για να κρατήσει τα υπάρχοντα αρχεία και να επιτρέψει την ανάπτυξη . Βεβαιωθείτε ότι είναι μια θέση που θα είναι πάντα στη διάθεση των Vista . Εάν χρησιμοποιείτε μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης , πάντα βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη και λειτουργική πριν από την έναρξη Vista .
Η 4

Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο εγγράφων . Στο σκληρό δίσκο ή διαμέρισμα όπου αποφάσισαν να μετακινήσουν το είδος του εγγράφου , δημιουργήστε ένα φάκελο με ένα περιγραφικό όνομα . Για την απλότητα , την αποκαλούν με το ίδιο όνομα με τον φάκελο του εγγράφου που κινούνται , όπως η " Μουσική ".
5

Μετακινήστε τα έγγραφα . Επιλέξτε "Start " και στη συνέχεια " Έγγραφα ", στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο κατάλληλο φάκελο και επιλέξτε " Ιδιότητες". Επιλέξτε την καρτέλα " Location" και πληκτρολογήστε τη διαδρομή προς τη νέα θέση στον τομέα . Εναλλακτικά , κάντε κλικ στο κουμπί "Μετακίνηση ", στη συνέχεια, επιλέξτε τη νέα θέση από το σύστημα αρχείων και κάντε κλικ στο "Επιλογή φακέλου". Επιλέξτε "Ναι " όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσουμε τα έγγραφα , και Vista θα τους μεταφέρουν στη νέα θέση και ορίστε το νέο φάκελο , όπως στο φάκελο συστήματος . Κάντε κλικ στο " OK" για να βγείτε από τις ιδιότητες του φακέλου διαλόγου όταν τελειώσετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα