συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows Vista

Πώς να Fix Λάθη Άγνωστο συσκευών στα Windows Vista

Κυκλοφόρησε το 2007 , τα Windows Vista έφερε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και μια εντελώς νέα εμφάνιση ( Aero ) για το λειτουργικό σύστημα των Windows . Δυστυχώς , λόγω των δραματικών αλλαγών στο τρόπο με τον οποίο εργάστηκε Vista , πολλές συσκευές που είναι συμβατές με τα Windows XP εργάστηκε πλέον με τα Windows Vista . Παλαιότερες συσκευές που κατασκευάστηκαν πριν την κυκλοφορία των Windows Vista μπορεί επίσης να είναι ασυμβίβαστη με το λειτουργικό σύστημα . Πολλοί κατασκευαστές έχουν κυκλοφορήσει από ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης που θα λειτουργούν με τα Windows Vista . Οδηγίες
Η 1

Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης για την " Άγνωστη συσκευή " μέσω του Windows Vista . Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη ", στη συνέχεια, πληκτρολογήστε " Διαχείριση συσκευών " στο " Έναρξη αναζήτησης " πεδίο . Πατήστε το πλήκτρο "Enter" . Εντοπίστε " Άγνωστη συσκευή σας." ( Θα πρέπει να αναφέρονται σύμφωνα με την ήδη επεκταθεί " Άλλες συσκευές " κεφαλίδα . ) Κάντε διπλό κλικ στο " Άγνωστη συσκευή ". Κάντε κλικ στο κουμπί " Επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης " και ακολουθήστε το για οδηγίες στην οθόνη. 2

Βρείτε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης από την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή του " Άγνωστη συσκευή ". Επιστροφή στη "Διαχείριση Συσκευών ", και κάντε κλικ στο " λεπτομέρειες "καρτέλα για πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή , αν δεν είστε βέβαιοι ποια είναι η συσκευή και ποιος κατασκευάζει αυτό . Αντιγράψετε και να επικολλήσετε τα « αναγνωριστικά υλικού " τα αποτελέσματα σε πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Μόλις εντοπίσετε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή , αναζήτηση για τη συσκευή και έναν υπολογιστή με Windows Vista συμβατό πρόγραμμα οδήγησης . Κατεβάστε τον οδηγό , να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας και κάντε διπλό κλικ για να το εγκαταστήσετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη .
Εικόνων 3

Κατάργηση και επανεγκατάσταση της συσκευής μέσα από το " Device Manager. " Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή και κάντε αριστερό κλικ στο " Uninstall . " Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφήστε τα Windows για να εντοπίσετε ξανά και να εγκαταστήσετε ξανά τη συσκευή .
Η 4

Ελέγξτε το υλικό σας από τη λίστα συμβατότητας υλικού των Windows . Ακόμα κι αν η συσκευή σας εργαστεί στα Windows XP , μπορεί να είναι συμβατό με τα Windows Vista . Σε αυτή την περίπτωση , θα πρέπει να περιμένετε για μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης από τον κατασκευαστή του υλικού σας , την αναβάθμιση του υλικού σας σε Vista - συμβατή συσκευή , φυσικά αφαιρέσετε τη συσκευή από τον υπολογιστή σας , ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή στο Device Manager .
Η < br >
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα