συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows Vista

Πώς να διαγράψει τα Windows Defender από Vista

Αναπτύχθηκε από την Microsoft και που περιλαμβάνονται στο λειτουργικό της σύστημα Windows Vista , Windows Defender βοηθά στην προστασία του υπολογιστή σας από δυνητικά επικίνδυνο λογισμικό που μεταφορτώνεται μέσω του Διαδικτύου , συμπεριλαμβανομένων των malware , spyware και ιούς . Η Microsoft κυκλοφορεί τακτικά ενημερωμένες εκδόσεις του προγράμματος για να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας παραμένει υπό διαρκή προστασία . Επειδή τα Windows Defender είναι ενσωματωμένο στα Vista , δεν μπορείτε να διαγράψετε εντελώς το χαρακτηριστικό από τα Windows . Μπορείτε, ωστόσο , να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε μόνιμα το πρόγραμμα με λίγα μόνο κλικ . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" και επιλέξτε " Πίνακας Ελέγχου". 2

Κάντε κλικ μέσα στο πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του στοιχείου ελέγχου παράθυρο του πίνακα και τον τύπο " Windows Defender ".
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο στοιχείο " Windows Defender " που εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας των αποτελεσμάτων αναζήτησης .
Η 4

Κάντε κλικ στο "Εργαλεία" σημείο που βρίσκεται στην κορυφή του παραθύρου που ακολουθεί .
5

Κάντε κλικ στο "Επιλογές" στοιχείο.
Η

6 Κάντε κλικ στο "Επιλογές διαχειριστή " στοιχείο.
Η 7

Αποεπιλέξτε το πλαίσιο Χρήση του Windows Defender .
8

Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση". Ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματός σας , μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας ή να παρέχει το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης διαχειριστή πριν από τα Windows Vista θα σώσει την αλλαγή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα