συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Unix

Πώς να Shutdown Επανεκκίνηση ή μια μηχανή Unix

Το λειτουργικό σύστημα UNIX αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960 από την AT & T. Μεγάλο μέρος της σύγχρονης υπολογιστών ( συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου ) ήταν τουλάχιστον επηρεάζονται άμεσα από αυτό το λειτουργικό σύστημα . UNIX προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία από τα πιο δημοφιλή συστήματα Windows και Mac στο ότι είναι ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα . Εδώ είναι πώς να κλείσει ή να επανεκκινήσετε μια μηχανή UNIX . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
UNIX
Computer
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Αποφασίστε ποια κατάσταση που θέλετε να κλείσει ή να επανεκκινήσετε το έκανε Επιλέξτε κατάσταση λειτουργίας ενός χρήστη , πλήρη shutdown για την εξουσία -off ή τερματισμού ακολουθείται αμέσως από μια δύναμη -up . 2

Πληκτρολογήστε την εντολή " shutdown -y - il - g # # # " σε κατάσταση λειτουργίας ενός χρήστη . Αυτή θα κλείσει το μηχάνημά σας .
εικόνων 3

Πληκτρολογήστε την εντολή " shutdown- y - i0 - g # # # " για να εκτελέσει μια πλήρη τερματισμό . Αυτό θα εντελώς τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή σας, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να απενεργοποιηθεί .
Η 4

Για να εκτελέσετε μια επανεκκίνηση ή να σβήσετε τον υπολογιστή σας , στη συνέχεια, ξανά, πληκτρολογήστε την εντολή " shutdown- y -I6 - g # # # . "Αυτό θα επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα