συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Unix

UNIX Fundamentals Εκπαίδευση

Το λειτουργικό σύστημα UNIX είναι ένα από τα πρώτα λειτουργικά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που αναπτύχθηκε ποτέ . Μπορεί να πάρει χρόνια εκπαίδευσης για να γίνει επαγγελματίας σε UNIX . Η εκπαίδευση αυτή πρέπει να αρχίσει με μια μελέτη των θεμελιωδών αρχών . Επισκόπηση
Η

UNIX είναι γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού C . Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά του λογισμικού είναι μοναδικά , ή καταγωγής με , UNIX . Αυτές περιλαμβάνουν τη χρήση ενός διερμηνέα γραμμής εντολών , απλό αποθήκευση δεδομένων κειμένου και έναν πυρήνα ( το κύριο πρόγραμμα ελέγχου ) . Υπάρχει επίσης και το Single UNIX Specification ( SUS ) , το επίσημο σύνολο κανόνων που καθορίζουν την αυθεντικότητα ενός συστήματος UNIX , όπως τον διαχειρίζεται το Open Group , η κορυφαία αρχή για UNIX . Είναι βασικό ότι UNIX προγραμματιστές είναι εξοικειωμένοι με SUS .

Η Εκπαίδευση

Υπάρχουν μια σειρά από πόρους μπορεί κανείς να συμβουλεύονται να λάβουν εκπαίδευση σε UNIX μεγέθη . Για εκείνους που απαιτούν καλά δομημένη , πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση , υπάρχουν πολλά μαθήματα διαθέσιμα σε κολέγια και ανεξάρτητες επιχειρήσεις που συνδυάζουν την τάξη και online διδασκαλίας . Για όσους προτιμούν άτομο, do-it -yourself διδασκαλίας όπου σπουδάζουν μπορούν με το δικό τους ρυθμό , υπάρχουν πολλά βιβλία και CD για UNIX μεγέθη.

Η φόντο
Η

UNIX δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1960 μέσα από μια συνεργασία μεταξύ των ερευνητών στο AT & T , Massachusetts Institute of Technology και η General Electric και κλήθηκε αρχικά Multics . Τέλος , UNIX έχει μια τέτοια βαθιά επίδραση στην πληροφορική ότι υπάρχουν πολλά λειτουργικά συστήματα παρόμοια με αυτό . Συλλογικά αναφέρονται ως συστήματα τύπου UNIX .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα