συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Ubuntu

Πώς να εγκαταστήσετε μια έκδοση 64 - Bit Oracle στο Ubuntu

Oracle έχει διάφορες εκδόσεις των εφαρμογών της βάσης δεδομένων 64 - Bit που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον server σας Ubuntu . Η βάση δεδομένων σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις λειτουργίες του διακομιστή και να μάθουν την ανάπτυξη . Η εγκατάσταση μιας βάσης δεδομένων της Oracle για το Ubuntu μπορεί να είναι προκλητική , καθώς η βάση δεδομένων δεν προοριζόταν αρχικά για μια διανομή βασισμένη στο Debian ή μηχανήματα 64 - Bit . Για το λόγο αυτό , θα πρέπει να εγκαταστήσετε την δωρεάν έκδοση πριν από την αγορά ένα πιο προχωρημένο βάση δεδομένων της Oracle , που μπορεί να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει . Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε στο Oracle.com και να βρει την βάση δεδομένων Oracle 10g Express Edition σελίδα για το Linux . Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο "Αποδοχή της Άδειας Χρήσης. " Κάντε κλικ στο " oracle - xe_10.2.0.1 - 1.0_i386.deb . " Εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Oracle . Θα
ξεκινήσει η λήψη του πακέτου deb .
2

Open Terminal . Τύπος " sudo dpkg -i downloads/oracle-xe_10.2.0.1-1.0_i386.deb " και πατήστε Enter . Αν προεπιλεγμένο φάκελο σας για τηλεφόρτωση δεν είναι οι λήψεις , στη συνέχεια εισάγετε τον κατάλογο αντ 'αυτού. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης root σας και πατήστε Enter .
Εικόνων 3

Τύπος " sudo /etc /init.d /oracle - xe configure " και πατήστε Enter όταν σας ζητηθεί να εκτελέσετε το πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων της Oracle .
Φτηνές 4

Εισάγετε θύρες για την γραφική διεπαφή χρήστη και ακροατή βάσης δεδομένων . Πληκτρολογήστε τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς του συστήματος και το διαχειριστή του συστήματος . Πληκτρολογήστε " Ναι " για να ξεκινήσει αυτόματα τη βάση δεδομένων κατά την εκκίνηση του υπολογιστή . Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα