συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς να αφαιρέσει iCal Duplicates

iCal είναι το πρόγραμμα ημερολογίου που έρχεται προεγκατεστημένο σε όλους τους νέους υπολογιστές Mac . Το λογισμικό όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τις ημερομηνίες , αλλά και να δημιουργήσει τις υπενθυμίσεις γεγονότων ( όπως γενέθλια , ραντεβού ή την ημερομηνία λήξης για ένα νομοσχέδιο ) . Χρησιμοποιώντας το iCal , μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλά ημερολόγια σε μία οθόνη και να συγχρονίσετε το ημερολόγιό σας με το iPhone σας ή άλλη συσκευή . Μερικές φορές, όμως , ο συγχρονισμός πάει στραβά . Επιπλέον , η αναβάθμιση του λειτουργικού σας συστήματος μπορεί να προκαλέσει εις διπλούν , το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό . Και τα δύο ζητήματα μπορεί να καθοριστεί, ωστόσο. Οδηγίες
Διαγραφή διπλότυπων Εκδηλώσεις

1

Open iCal και το ημερολόγιό σας στη μορφή που είναι πιο εύκολο για σας να δείτε τα διπλότυπα . 2

Επιλέξτε την " Εβδομάδα " ? επιλογή αν πρόκειται για ένα επαναλαμβανόμενο γεγονός που είναι επανάληψη . Η άποψη αυτή είναι συχνά η πιο αποτελεσματική όταν ασχολείται με τα αντίγραφα , όπως η επιλογή μήνα παρέχει μόνο μια γραμμή κειμένου και η επιλογή ημέρας εμφανίζει μόνο μία μέρα τη φορά .
Εικόνων 3

Επισημάνετε την εκδήλωση και πατήστε το κουμπί " Διαγραφή" κλειδί ή επιλέξτε " Επεξεργασία " και στη συνέχεια "Διαγραφή ". Εάν το συμβάν είναι αυτή που επαναλαμβάνει , iCal εμφανίζει μήνυμα επιβεβαίωσης της διαγραφής . Επιλέξτε "Διαγραφή όλων των μελλοντικών συμβάντων " για να καταργήσετε διπλές για την περίπτωση που έχετε επιλέξει .
Εικόνων Διπλότυπο Διαγραφή Ημερολόγια
Η 4

Χρησιμοποιήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας για επαναφορά του ημερολογίου σας , αν ' ve συγχρονισμένο ημερολόγιο σας με το iPhone σας , . Mac ή άλλη συσκευή και μόλις αναβαθμίστηκε σε Mac OS X 10.5.2 . Αυτό θα αφαιρέσει όλα τα διπλότυπα .
5

Αν δεν έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας , ανοικτό Mail και να λαμβάνουν τους λογαριασμούς σας offline . Ανοίξτε το iCal και να διαγράψετε τις διπλότυπες ημερολόγια με την επιλογή τους και πατώντας το πλήκτρο "Διαγραφή " ή επιλέγοντας " Επεξεργασία " και στη συνέχεια "Διαγραφή ".
Η 6

Επιστροφή στο Mail και να διαγράψετε την επερχόμενη ειδοποιήσεις συμβάντων στα Εξερχόμενα . Στη συνέχεια, θέτουν Mail λογαριασμούς σας πίσω σε απευθείας σύνδεση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα