συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς να ανοίξει τα αρχεία ISO σε ένα iMac

Ένα αρχείο ISO είναι ένας τύπος αρχείου υπολογιστή που παρέχει μια πλήρη εικόνα ενός οπτικού δίσκου . Ό, τι ήταν στο δίσκο περιλαμβάνονται στο αρχείο ISO , καθιστώντας το ένα χρήσιμο τρόπο για τη μεταφορά πληροφοριών χωρίς την ανάγκη ενός φυσικού δίσκου . Τα περισσότερα αρχεία εικόνας δίσκου για Mac προσφέρονται σε μορφή DMG ? Ωστόσο , υπάρχουν αρχεία ISO για υπολογιστές Mac . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το αρχείο ISO με διπλό κλικ πάνω στο παράθυρο του Finder iMac σας . Αυτό θα τοποθετήσετε συνήθως την εικόνα δίσκου στο " Devices" στο παράθυρο εύρεσης σας . Επιλέξτε το αρχείο για να αποκαλύψει τα περιεχόμενα του αρχείου εικόνας δίσκου . 2

Χρησιμοποιήστε το Disk Utility για να ανοίξετε το αρχείο ISO , εφόσον διπλό κλικ είναι ανεπιτυχής . Πηγαίνετε στο "Εφαρμογές" και να βρει " Utilities . « Από αυτόν το φάκελο ανοικτό " το Disk Utility . "
Εικόνων 3

Επιλέξτε " Άνοιγμα εικόνας δίσκου" από το μενού Αρχείο . Εντοπίστε το αρχείο ISO σας στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ". Το αρχείο ISO θα εμφανίζονται στο μενού στην αριστερή πλευρά του παραθύρου του Disk Utility . Κάντε κλικ σε αυτό , ώστε να επισημανθεί.
Η

4 Επιλέξτε " Αποκάλυψη στο Finder " από το μενού Αρχείο . Το Finder θα έρθει προς τα εμπρός και να αποκαλύψει το ανοιχτό αρχείο ISO .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα