συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς να εγκαταστήσετε το OS X Tiger Από ένα CD εκκίνησης

Mac OS X Tiger είναι ένα λειτουργικό σύστημα που δημιουργήθηκε από την Apple . Οι λειτουργίες του λειτουργικού συστήματος παρόμοια με το Windows για προσωπικούς υπολογιστές . Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν Tiger για να δημιουργήσει αρχεία και καταλόγους ή φακέλους . Το λειτουργικό σύστημα παρέχει επίσης ένα γραφικό περιβάλλον που κάνει την περιήγηση στο Διαδίκτυο, διαμορφώνοντας τις προτιμήσεις συστήματος , και ανοίγοντας διάφορες εφαρμογές πιο προσιτή για τον τελικό χρήστη . Αν δεν έχετε ήδη Tiger στο Mac υπολογιστή σας , η εγκατάσταση απαιτεί το δίσκο εκκίνησης . Εγκατάσταση από το δίσκο απαιτεί λίγη τεχνογνωσία , αλλά μπορεί να πάρει πολύ χρόνο . Οδηγίες
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας έχει τις κατάλληλες απαιτήσεις για να τρέξει Tiger . Οι απαιτήσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα G3 , G4 ή G5 επεξεργαστή , ενσωματωμένο Firewire , τουλάχιστον 256 ΜΒ RAM , μια μονάδα δίσκου DVD , Combo οδηγείτε ή SuperDrive και τουλάχιστον 3 gigabytes ελεύθερου χώρου . 2

Κλείστε όλες τις εφαρμογές .
εικόνων 3

Τοποθετήστε το δίσκο στο DVD , Combo drive ή SuperDrive .
Η 4

Επιλέξτε τον τύπο της εγκατάστασης που θέλετε να τρέξετε από το οθόνη εκκίνησης που εμφανίζεται μετά την εισαγωγή του δίσκου . Εάν κάνετε αναβάθμιση την έκδοση του Tiger , επιλέξτε το " Upgrade" επιλογή . Εάν θέλετε να αρχειοθετήσετε τις υπάρχουσες πληροφορίες σκληρό σας δίσκο και να εγκαταστήσετε Tiger , επιλέξτε " Αρχείο και εγκατάστασης . " Εάν θέλετε να διαγράψετε το παλιό σας σκληρό δίσκο και να την αντικαταστήσει με το Tiger , επιλέξτε "Erase και Εγκατάσταση. "
5

Αφήστε την εγκατάσταση να ξεκινήσει και να περιμένετε να τελειώσει . Ο χρόνος εγκατάστασης θα εξαρτηθεί από το είδος της εγκατάστασης που επιλέξατε . "Erase και Εγκατάσταση " είναι η πιο γρήγορη επιλογή . Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Επανεκκίνηση " για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ολοκληρωθεί , ή να περιμένει και ο υπολογιστής σας θα επανεκκινήσει αυτόματα .
Η < br >
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα