συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς να παίξετε ένα βίντεο AVI σε ένα Mac

Audio Video Interleave ( AVI ) είναι ένα είδος βίντεο δοχείο γίνεται από τη Microsoft στις αρχές του 1990 . Αν και έχει αναπτυχθεί από τη Microsoft , μπορείτε να παίξετε τα βίντεο AVI σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα με το κατάλληλο λογισμικό , συμπεριλαμβανομένου του Mac OS X. Πολλά δωρεάν και εμπορικές συσκευές αναπαραγωγής βίντεο της Apple με την υποστήριξη AVI είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων VLC , Elmedia και MPlayer . Οδηγίες
VLC
Η 1

Κατεβάστε την έκδοση Mac του VLC από την ιστοσελίδα της VideoLAN ( βλέπε Πόρων ) . VLC είναι μια δωρεάν media player που μπορεί να παίξει μια ποικιλία από διαφορετικά αρχεία βίντεο και ήχου . 2

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα σύροντας το αρχείο στο μενού "Εφαρμογές" και αποβάθρα του συστήματος . Κάντε κλικ στο εικονίδιο στο εδώλιο του συστήματος για να ξεκινήσει VLC .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Media " στο VLC και μετά "Open File ". Επιλέξτε το αρχείο AVI που θέλετε να ανοίξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "OK".
Εικόνων Elmedia
Η 4

Κατεβάστε Elmedia από την ιστοσελίδα Eltima ( βλέπε Πόρων ) . Elmedia είναι ένα media player και βίντεο διοργανωτής βιβλιοθήκη που κατασκευάζεται ειδικά για Mac OS X.
5

Εγκατάσταση Elmedia σύροντας το αρχείο στο μενού "Εφαρμογές" και στο εδώλιο του κατηγορουμένου . Κάντε κλικ στο εικονίδιο αποβάθρα Elmedia για να ξεκινήσει η εφαρμογή .
Η 6

Ανοίξτε το "Βιβλιοθήκη" και σάρωση μέσα από τη λίστα για το βίντεο AVI που θέλετε να παίξετε . Κάντε κλικ στο πλήκτρο "Play" .
Εικόνων MPlayer
Η 7

Κατεβάστε MPlayer από την ιστοσελίδα MPlayer ( βλέπε Πόρων ) . MPlayer είναι μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων ανοικτού κώδικα παρόμοιο με VLC .
8

Εγκατάσταση MPlayer σύροντάς την στο μενού "Εφαρμογές" και την αποβάθρα του συστήματος . Κάντε κλικ στο εικονίδιο αποβάθρα για να ξεκινήσει το πρόγραμμα .
Η

9 Κάντε κλικ στο " Αρχείο" και στη συνέχεια "Άνοιγμα ". Επιλέξτε το αρχείο AVI που θέλετε να παίξετε από τη λίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα