συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το ταμπλό Shredder

Το widget Shredder για το OS X της Apple Dashboard είναι το ψηφιακό αντίστοιχο του γραφείου χαρτί τεμαχισμού - καταστρέφει κάθε ίχνος των αρχείων που θέλετε να καθαριστεί από το σύστημα του υπολογιστή σας ; . Το widget προσφέρει τρία επίπεδα τεμαχισμού να διαγράψει μόνιμα τα αρχεία σας : χαμηλά , το οποίο αντικαθιστά το διαγραμμένο αρχείο σας μία φορά ? Μέσο, το οποίο χρησιμοποιεί μια διαδικασία επτά -pass για να αντικαταστήσετε τα αρχεία σας? Και υψηλή , η οποία ισχυρίζεται Interdimension Media χρησιμοποιεί ένα 35 -pass αλγόριθμο Gutmann για να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας είναι εντελώς ανεπανόρθωτο . Οδηγίες
Εγκατάσταση
Η

1 Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL για το Dashboard Widgets ιστοσελίδα της Apple στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης στο Internet . Βρείτε την ενότητα " Widget Browser" στο κάτω μέρος της σελίδας . 2

Κάντε κλικ στο " Business " στην " Κατηγορία " λίστα στα αριστερά . Αυτό ανοίγει νέες δυνατότητες στην ενότητα μέση " Widget " .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Τεμαχιστής " στο " Widget " λίστα . Αυτό φορτώνει νέες λεπτομέρειες στην ενότητα "Πληροφορίες" .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Download " . Επιλέξτε να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας . Από το 2010 , το όνομα του αρχείου είναι " Shredder_2.0.zip . "
5

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο zip για να αποσυμπιέσετε το αρχείο " Shredder.wdgt . "
Η 6

διπλό κλικ στο " Shredder.wdgt . " Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί ζητώντας αν θέλετε να εγκαταστήσετε Τεμαχιστής και να το ανοίξετε στο ταμπλό . Κάντε κλικ στο " Install ". Dashboard θα ανοίξει με Shredder στο κέντρο της οθόνης .
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί "Keep " στο πλαίσιο που σας ρωτάει εάν θέλετε να κρατήσετε ή να διαγράψετε Τεμαχιστής .
Εικόνων Τεμαχισμός Αρχεία
8

Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Finder " στην αποβάθρα σας . Εντοπίστε το αρχείο που σκοπεύετε να τεμαχίσει .
Η

9 Κάντε κλικ στο αρχείο που θέλετε να τεμαχίσει . Κρατήστε το ποντίκι ή trackpad και σύρετε το αρχείο . Μην αφήσετε το αρχείο .
Η 10

Πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης ταμπλό στο πληκτρολόγιό σας . Αυτό μπορεί να είναι είτε F12 ή F4 , ανάλογα με τη διαμόρφωση του πληκτρολογίου σας . Dashboard θα ανοίξει .
Η 11

Σύρετε το αρχείο πάνω από το widget Shredder . Πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να αλλάξετε ανάμεσα σε χαμηλή , μεσαία , και υψηλά επίπεδα τεμαχισμού .
Η 12

Πέτα το αρχείο στον καταστροφέα εγγράφων . Το widget θα σβήσει εντελώς το αρχείο σας .
Εικόνων απενεργοποίηση ή κατάργηση του
Η 13

Κάντε κλικ στο εικονίδιο " ταμπλό " στην αποβάθρα σας .
Η 14

Κάντε κλικ στο " + " ( συν) στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης Dashboard .
Η 15

Κάντε κλικ στο " Διαχείριση Widgets ». Αυτό ανοίγει ένα παράθυρο που απαριθμεί όλα τα widgets σας . Βρείτε " Shredder " στη λίστα των widgets .
Τετάρτη 16

Καταργήστε το σημάδι ελέγχου δίπλα καταστροφέα εγγράφων για να απενεργοποιήσετε το widget . Κάντε κλικ στο κόκκινο κύκλο με μια γραμμή για να αφαιρέσετε καταστροφέα εγγράφων .
Η 17

Κάντε κλικ στο " OK" στο μήνυμα που σας ρωτά αν θέλετε να μετακινήσετε καταστροφέα εγγράφων για τα σκουπίδια .
Εικόνων
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα