συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο WMV Με Mac

WMV σημαίνει βίντεο Windows Media . Είναι ένα αρχείο δοχείο με πεπιεσμένο δεδομένων βίντεο και ήχου , σύμφωνα με την FileInfo.com . Ενώ η Microsoft στο παρελθόν προσέφερε ένα Windows Media Player για το Mac , θα διακοπεί ο παίκτης πριν από αρκετά χρόνια . Τώρα, αν θέλετε να παίξετε αρχεία WMV σε Mac υπολογιστή σας, μπορείτε να κατεβάσετε το στοιχείο Flip4Mac για QuickTime , το VLC player ή το Elmedia Player . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Flip4Mac
VLC player
Elmedia Player
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Flip4Mac
Η 1

Κατεβάστε Flip4Mac για Mac υπολογιστή σας (βλέπε πόρων) . 2

κάντε διπλό κλικ στο " Flip4MacInstall.dmg " το αρχείο που τοποθετεί στην επιφάνεια εργασίας σας . Κάντε κλικ στο " Flip4MacInstall.pkg " και κάντε κλικ στο "Συνέχεια ". Αποδεχτείτε τους όρους της υπηρεσίας και επιλέξτε τη μονάδα σκληρού δίσκου που θέλετε να κατεβάσετε τα αρχεία. Κάντε κλικ στο " Install ".
Εικόνων 3

Open QuickTime μετά την εγκατάσταση Flip4Mac είναι πλήρης . Επιλέξτε " Open File" από το μενού Αρχείο . Επιλέξτε το αρχείο WMV στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".
Εικόνων VLC Player
Η 4

Κατεβάστε το VLC player από την ιστοσελίδα της ( βλ. Πόρων ) .

5

κάντε διπλό κλικ στο " VLC.dmg " το αρχείο που τοποθετεί στην επιφάνεια εργασίας σας . Σύρετε το εικονίδιο του VLC στο εικονίδιο του φακέλου Εφαρμογές στο pop -up παράθυρο για να το εγκαταστήσετε .
Η 6

Ανοίξτε το VLC player στο φάκελο Applications σας με διπλό κλικ πάνω του . Επιλέξτε " Easy Open File" από το μενού Αρχείο και επιλέξτε το WMV αρχείο που θέλετε να ανοίξετε στο Mac σας . Κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".
Εικόνων Elmedia Player
Η 7

Κατεβάστε το Elmedia Player από την ιστοσελίδα Elmedia ( βλέπε Πόρων ) .
8

Κάντε κλικ στο αρχείο " Elmediaplayer.dmg " και συμφωνώ με τους όρους της υπηρεσίας που ξεπροβάλλουν σε νέο παράθυρο . Αντιγράψτε το εικονίδιο Elmedia Player στο εικονίδιο του φακέλου Εφαρμογές σας στο νέο pop-up παράθυρο για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα .
Η 9

Ανοίξτε το Elmedia Player στο φάκελο Applications και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή σας . Κάντε κλικ στο " OK".
Η 10

Επιλέξτε " Προσθήκη στη βιβλιοθήκη" από το μενού Αρχείο . Επιλέξτε το αρχείο WMV από το Mac σας και κάντε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη ". Το αρχείο θα ανοίξει αυτόματα στο παράθυρο Elmedia Player.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα