συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Mac OS

Πώς να προσθέσει HTML σε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac Mail

OS X Mail περιλαμβάνει ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το δικό σας υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Ενώ μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και τα χρώματα των γραμματοσειρών , σε αντίθεση με άλλα προγράμματα email , το Mail δεν σας επιτρέπει να εισάγετε απευθείας κώδικα HTML σε μια υπογραφή . Με λίγη γνώση της HTML και την κατανόηση του πώς αποθηκεύει αρχεία Mail υπογραφή, μπορείτε να πάρετε γύρω από αυτό το πρόβλημα και να δημιουργήσετε τη δική σας υπογραφή HTML για χρήση με το Mail . Οδηγίες
Η 1

Open Mail και κάντε κλικ στο μενού "Αρχείο" . Επιλέξτε " Προτιμήσεις ". Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο " υπογραφές " . 2

Δημιουργήστε μια νέα υπογραφή κάνοντας κλικ στο σύμβολο συν . Ονομάστε την υπογραφή ό, τι επιθυμείτε . Πληκτρολογήστε το κείμενο στο δεξιό τμήμα του παραθύρου . Αυτό που πληκτρολογείτε δεν είναι σημαντικό , δεδομένου ότι αυτό θα πρέπει να αντικατασταθεί με ένα αρχείο HTML . Κλείστε το παράθυρο για να αποθηκεύσετε την υπογραφή . Στη συνέχεια κλείστε το Mail .
Εικόνων 3

Open TextEdit ή οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας HTML . Σχεδιάστε μια υπογραφή της επιλογής σας χρησιμοποιώντας HTML . Αποθηκεύστε το έγγραφο ως αρχείο HTML . Σε TextEdit , αυτό γίνεται κάνοντας κλικ στο " Αποθήκευση ως ... " στη συνέχεια, επιλέγοντας HTML στο drop -down μενού μορφή αρχείου .
Η 4

Δοκιμάστε την εμφάνιση νέων αρχείο υπογραφής σας, ανοίγοντας το με ένα web browser . Επεξεργαστείτε είναι απαραίτητο με TextEdit μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή του
5

Ανοίξτε ένα παράθυρο στο Finder . Στη συνέχεια, εντοπίστε και ανοίξτε το φάκελο Υπογραφές για Mail . Αυτό θα πρέπει να βρεθεί κάτω από το όνομα χρήστη σας στο " Βιβλιοθήκη " > " Mail " > " υπογραφές ". Η υπογραφή που μόλις δημιουργήσατε θα έχει ένα μεγάλο όνομα αρχείου από αριθμούς και γράμματα που έληξε την επέκταση " . WebArchive . " Εάν έχετε περισσότερα από ένα αρχείο υπογραφής , επιλέξτε αυτό που αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά .
Η 6

Επισημάνετε το αρχείο με ένα κλικ με το ποντίκι σας . Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί " Επιστροφή ". Αυτό θα μαρκάρετε το όνομα αρχείου . Πατήστε το πλήκτρο " Command + C " για να αντιγράψετε το όνομα του αρχείου .
Η 7

Ανοίξτε το Finder και εντοπίστε το νέο αρχείο HTML που δημιουργήσατε στο Βήμα 3 . Κάντε κλικ σε αυτό μία φορά . Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί " Επιστροφή ". Πατήστε το πλήκτρο " Command + V " για να μετονομάσετε το αρχείο , ώστε να είναι το ίδιο με το WebArchive αρχείο που αντιγράψατε στο βήμα 6 .
8

Σύρετε το αρχείο HTML στο φάκελο Υπογραφές . Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο pop -up . Κάντε κλικ στο "Αντικατάσταση" για να επιβεβαιώσετε ότι θα έχετε την ευκαιρία να αντικαταστήσετε το παλιό αρχείο με το νέο αρχείο .
Η 9

Open Mail . Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Νέο μήνυμα " για να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Επιλέξτε τη νέα υπογραφή σας από το drop-down μενού στα δεξιά του παραθύρου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα