συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής

Μπορεί ένα σύστημα Επανεγκατάσταση Clean Up του μητρώου

; Επανεγκατάσταση συστήματος γίνεται κανονικά όταν η σταθερότητα του υπολογιστή είναι μέχρι στιγμής ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει γι 'αυτό . Πριν από την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος , ένα άτομο έχει είτε εξαντλήσει κάθε γνωστή επιλογή ή είναι τελείως άρρωστο από τον τρόπο που ο υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία. Όταν το λειτουργικό σύστημα επανεγκατάσταση , είστε αρχίζοντας από το μηδέν . Μόλις αρχίσετε τον υπολογιστή επάνω , πάντα θα δούμε τον τρόπο που έκανε όταν πήρε για πρώτη φορά . Τι μια επανεγκατάσταση Μήπως
Η

Όταν κάνετε επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος , το πρώτο πράγμα που θα συμβεί πριν από τα περιεχόμενα του δίσκου εγκατάστασης τεθεί και πάλι στο σκληρό σας δίσκο είναι το παλιό λειτουργικό σύστημα είναι εντελώς αφανίστηκαν . Η διαγραφή αυτή ονομάζεται μορφοποίηση. Μετά την μορφοποίηση , ο σκληρός δίσκος είναι μια καθαρή πλάκα , και όχι ένα κομμάτι από τα συντρίμμια από το παλιό λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να μείνει πίσω , επειδή οι ​​παλιές πληροφορίες θα μπορούσαν να μολύνουν τις νέες πληροφορίες . Οι πληροφορίες σχετικά με το δίσκο εγκατάστασης στη συνέχεια, φορτώνει η ίδια στο σκληρό δίσκο σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας . Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας ζητήσει για ορισμένες προτιμήσεις , και τις απαντήσεις σας θα καθορίσει πόσο εμφανίζεται το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας . Θα σας ζητηθεί σχετικά με τα διαμερίσματα και τις διατάξεις πληκτρολογίου και χρονικές ζώνες - πράγματα που θα συγχρονίσετε τον υπολογιστή σας με την προοριζόμενη χρήση σας , τη γλώσσα και την τοποθεσία . Μόλις όλες τις προτιμήσεις σας έχουν χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος , μπορείτε στη συνέχεια να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας και όλα θα είναι σαν καινούργιο .
Εικόνων Το μητρώο
Η

Σύστημα Μητρώου σας , μετά από μια νέα εγκατάσταση, θα είναι εντελώς νέα . Οι μόνες τιμές μητρώου θα είναι αυτοί που είχαν μόλις τεθεί σε υπολογιστή κατά την επανεγκατάσταση . Όλες οι καταχωρήσεις από κακόβουλα προγράμματα λογισμικού παλιά και θα φύγει και οι νέες εγγραφές που αντιστοιχούν στο λειτουργικό σύστημα που μόλις εγκατασταθεί θα είναι τα μόνα καταχωρήσεις .

Τώρα , εάν έχετε δημιουργήσει ένα δίσκο back -up που περιέχει τα αρχεία βιβλιοθήκης δυναμικής σύνδεσης ( . dll ) ή άλλα προγράμματα και τα στοιχεία που δεν θέλετε να χάσετε , θα μπορούσε , αν δεν είστε προσεκτικοί , να βρωμίσει επάνω το μητρώο του συστήματος και πάλι όταν θα εγκαταστήσετε εκ νέου αυτά τα στοιχεία . Αν ο δίσκος back -up έχει κακόβουλο λογισμικό ενσωματωμένο σε αυτό , το λειτουργικό σας σύστημα θα έχει το κακόβουλο λογισμικό , το συντομότερο εισάγετε το δίσκο και να αρχίσει να εγκαταστήσετε τα πράγματα σε αυτό . Το καλύτερο στοίχημα για σας θα ήταν να εγκαταστήσετε το λογισμικό anti-virus και να σαρώσει το δίσκο πριν το χρησιμοποιήσετε . Με αυτόν τον τρόπο , είστε βέβαιοι ότι όλα είναι καθαρά και μητρώου του συστήματος σας παραμένει νέα .

Η Η απάντηση είναι "ναι "
Η

Επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος θα σίγουρα καθαρίσει μητρώο του συστήματός σας . Αν είστε προσεκτικοί με την εγκατάσταση του λογισμικού - "συντηρητικό " σημαίνει σάρωση πάντα πριν από τη λήψη και εγκατάσταση με το λογισμικό anti-virus , firewall σας επιτρέπει , και ολοκληρώνοντας defragmentations και δίσκο καθαρό -ups συχνά - Μητρώο του συστήματος σας θα μείνει καθαρό


Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα