συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής

Πώς να αφαιρέσετε έναν ιό τομέα εκκίνησης από ένα Sony VAIO

" τομέα εκκίνησης " ενός σκληρού δίσκου ελέγχει τη διαδικασία της σωστής εκκίνησης ( " εκκίνηση " ) του υπολογιστή σας . Εάν ένας ιός μολύνει τον τομέα εκκίνησης σε έναν υπολογιστή Sony VAIO , ο χρήστης θα μπορούσε να αντιμετωπίσετε τα λάθη προσπαθώντας να ξεκινήσει η μηχανή . Ακόμη χειρότερα , μπορεί να μην ξεκινήσει καθόλου . Για το λόγο αυτό , αφαιρώντας έναν ιό τομέα εκκίνησης είναι πιο περίπλοκη από ό, τι απλά τρέχει ένα πρόγραμμα anti -virus . Μετά από όλα , δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό , αν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή . Αντ 'αυτού , θα πρέπει να επισκευάσει το σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας το αρχικό CD των Windows που συνοδεύει το VAIO σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
CD εγκατάστασης των Windows
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας, εάν είναι ενεργοποιημένη. 2

Εισαγωγή CD εγκατάστασης των Windows στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή .
εικόνων 3

Ξεκινήστε τον υπολογιστή . Θα ανιχνεύσει αυτόματα το CD στη μονάδα δίσκου και η εκκίνηση από ότι , αντί η εκκίνηση από τον σκληρό δίσκο .
Η 4

Τύπος " R" για να ξεκινήσει η σάρωση του σκληρού δίσκου, όταν ένα μενού επιλογής αναδύεται . Αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει έως και μία ώρα .
5

Κάντε κλικ στο " Repair" όταν σας ζητηθεί να διορθώσετε τυχόν ιούς τομέα εκκίνησης ο δίσκος ανιχνεύει . Αυτό θα απαλλαγούμε από τους ιούς , αλλά διατηρούν τα υπόλοιπα δεδομένα στο σκληρό σας δίσκο .
Η

6 Αφαιρέστε το δίσκο και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή .

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα