λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Word λογισμικό επεξεργασίας

Πώς να επεξεργαστείτε μια φόρμα Adobe

Adobe μορφές , επίσης γνωστή ως αρχεία PDF , που συχνά χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν σημαντικά δεδομένα . Μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για να κάνετε αλλαγές σε μια φόρμα Adobe σε κάποιο σημείο , και το Adobe Acrobat 9 καθιστά εύκολο να το πράξει . Ακόμη και το Microsoft Word ή το Excel μορφές και σαρωμένα έντυπα που άνοιξε από τις νέες φόρμες του Acrobat Οδηγός μετατρέπονται αυτόματα σε PDF μορφή εγγράφου με επεξεργάσιμα πεδία . Σχεδόν ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει , να επεξεργαστείτε , να αποθηκεύσετε και να διανέμουν το Adobe μορφές. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat 9 Pro
Ηλεκτρονική μορφή Adobe PDF
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Άνοιγμα του παραθύρου διαλόγου Properties
Η 1

Επιλέξτε από το μενού File "Άνοιγμα " και να ανοίξει μια φόρμα PDF . 2

Επιλέξτε από το μενού μορφή, " Προσθήκη ή επεξεργασία πεδίων " επιλογή για να εμφανίσετε τη φόρμα σε κατάσταση επεξεργασίας φόρμας . Στην κορυφή του χώρου Φόρμα επεξεργασίας είναι η " Επιλογή ", " Προσθήκη " drop-down μενού , " Νέο Πεδίο Preview ", " Διανομή φόρμας " και " Κλείσιμο φόρμας Επεξεργασία " εικονίδια .
Εικόνων 3

διπλό κλικ σε οποιοδήποτε τύπο πεδίου για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου "Ιδιότητες" του .
εικόνων Επεξεργασία του Adobe Form Fields
Η

4 κάντε κλικ στην καρτέλα " Γενικά" το "Ιδιότητες " παράθυρο διαλόγου . Πληκτρολογήστε ή επεξεργαστείτε το όνομα του πεδίου και το βάλατε. Επεξεργασία οποιεσδήποτε άλλες κοινές ιδιότητες , όπως είναι επιθυμητό .
5

Επιλέξτε την καρτέλα " Εμφάνιση " . Επιλέξτε ένα περίγραμμα και χρώμα γεμίσματος . Μεταβείτε στην ενότητα " Κείμενο " και επιλέξτε τον τύπο της γραμματοσειράς , το μέγεθος γραμματοσειράς και το χρώμα του κειμένου . Η επιλογή του μεγέθους γραμματοσειράς Auto αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς για να χωρέσει το πλαίσιο κειμένου καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί .
Η

6 Επιλέξτε την καρτέλα "Επιλογές " για να επεξεργαστείτε τις προεπιλεγμένες τιμές στον τομέα . Οι επιλογές για την αλλαγή αυτή την καρτέλα , ανάλογα με τον τύπο του πεδίου υπό επεξεργασία .
Η

7 Επιλέξτε το " Ενέργειες " καρτέλα για να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τις δράσεις . Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταβείτε σε έναν άλλο τομέα, παίζοντας ένα κλιπ πολυμέσων ή το άνοιγμα μιας ιστοσελίδας .
8

Επισημάνετε την καρτέλα "Μορφή " και κάντε κλικ στο " Επιλογή μορφής Κατηγορία " drop-down box . Αυτό επιτρέπει αλλαγές σε αριθμούς , ποσοστά , ημερομηνίες, ώρες και τις ειδικές επιλογές, όπως κωδικούς ZIP, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης και τους αριθμούς τηλεφώνου . Αυτή η καρτέλα είναι διαθέσιμη μόνο για το " Κείμενο " ή " Combo Box" τύποι πεδίων .
Η 9

Επιλέξτε την καρτέλα " Επικύρωση " και να εφαρμόσει συγκεκριμένες επιλογές μορφοποίησης που περιορίζουν τους τύπους των καταχωρήσεων χρήστες μπορούν να εισέλθουν στο ένα πεδίο , όπως είναι τα γράμματα πεζά και όχι κεφαλαία και πεζά γράμματα . Αυτή η καρτέλα είναι διαθέσιμη μόνο για το " Κείμενο " ή " Combo Box" τύποι πεδίων .
Η 10

Επιλέξτε το "Υπολογισμός " καρτέλα για να ορίσετε μαθηματικές τιμές στο επιθυμητό πεδίο . Αυτή η καρτέλα είναι διαθέσιμη μόνο για το " Κείμενο " ή " Combo Box" τύποι πεδίων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα