λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Word λογισμικό επεξεργασίας

Πώς να αντιγράψει ολόκληρες σελίδες στο Word 2007

Όταν δημιουργείτε έγγραφα της εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου Microsoft Word 2007 , μπορείτε να γράψετε μια σελίδα που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε σε ένα άλλο έγγραφο . Για παράδειγμα , μπορείτε να γράψετε μια επιστολή προς τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας σας , και στη συνέχεια να αποφασίσετε ότι θέλετε να στείλετε μια εκδοχή του σε μια εθνική εφημερίδα ή περιοδικό . Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε μια ολόκληρη σελίδα ή τις σελίδες στο Word 2007 και , στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το υλικό σε ένα άλλο αρχείο . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το αρχείο από το οποίο θέλετε να αντιγράψετε μια σελίδα . 2

Τοποθετήστε τον κέρσορα στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας που θέλετε να αντιγράψετε .

Η

3 Σύρετε το ποντίκι προς τα κάτω , μέχρι να επιλέξετε το κείμενο σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω δεξιά γωνία της σελίδας . Αν θέλετε να αντιγράψετε επιπλέον σελίδες , να συνεχίσει σύροντας το ποντίκι μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος της τελευταίας σελίδας που θέλετε να αντιγράψετε .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Αρχείο" από το μενού του Word , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Αντιγραφή . " Μπορείτε τώρα να ανοίξετε ένα νέο έγγραφο , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο " Αρχείο " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Επικόλληση " για να επικολλήσετε τη σελίδα ή τις σελίδες που έχετε αντιγράψει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα