λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Word λογισμικό επεξεργασίας

Πώς να γράψετε σε Εκθέτης

Εάν πληκτρολογείτε μια ανάθεση μαθηματικά που σχετίζεται με εκθέτες ή χρησιμοποιώντας αριθμημένες αναφορές σε ένα δοκίμιο , θα πρέπει να μάθετε πώς μπορείτε να πληκτρολογήσετε εκθέτες - χαρακτήρες σε ένα μικρότερο μέγεθος από κύριο σώμα του κειμένου σας που τοποθετούνται ελαφρώς υψηλότερο από ό, τι κανονικά . Κάνοντας κείμενο σε εκθέτη δεν είναι δύσκολο , και μάλιστα δωρεάν , προγράμματα επεξεργασίας κειμένου ανοιχτού κώδικα έχουν λειτουργικότητα για να μορφοποιήσετε το κείμενο ως εκθέτη . Μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο σας μορφοποίηση μέσω δύο συντομεύσεις πληκτρολογίου ή επιλογές μενού , ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια μέθοδος έρχεται πιο φυσικά καθώς εργάζεστε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε λογισμικό επεξεργασίας
λέξη

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες για Microsoft Word 2010 και το 2007
Η 1

Πληκτρολογήστε το κείμενο όπως θα κάνατε κανονικά , χωρίς να ανησυχείτε για εκθέτες ακόμα . Για παράδειγμα , εάν θέλετε να γράψετε 3 του εκθέτη 3 , γράψτε " 33 " σε έγγραφο επεξεργασίας κειμένου σας ανοιχτό . 2

Επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να μορφοποιήσετε ως εκθέτη . Στο παραπάνω παράδειγμα , θα πρέπει να επιλέξετε τη δεύτερη τρεις , αφού αυτό είναι το κείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε εκθέτη εκθέτη .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στην καρτέλα " Home" . Στο πλαίσιο της ομάδας " Γραμματοσειρά " των εντολών , κάντε κλικ στο κουμπί " Εκθέτης " . Το κουμπί " Εκθέτης " μοιάζει με ένα "x " με ένα μικρό , superscripted αριθμό δίπλα του . Το επιλεγμένο κείμενο γίνεται εκθέτες .
Η 4

Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Ctrl ", " Shift" και το " = " στο πληκτρολόγιό σας, την ίδια στιγμή, αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για να κάνετε αλλαγές μορφοποίησης . Αυτός ο συνδυασμός των πλήκτρων έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως η μέθοδος που περιγράφεται παραπάνω μενού . Κείμενο για superscripting χρειάζεται ακόμη να επιλέγονται πρώτα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση .
Εικόνων OpenOffice Writer
5

Πληκτρολογήστε το κείμενο όπως θα κάνατε κανονικά , και να έχετε κατά νου τα οποία χαρακτήρες που θέλετε να μορφοποιήσετε ως εκθέτες . Για παράδειγμα , εάν θέλετε να γράψετε την τελευταία λέξη της ποινής που ακολουθείται από έναν εκθέτη 1 , πληκτρολογήστε τα εξής: " ... end.1 "
Η 6

Επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να μορφοποιήσετε ως εκθέτη χαρακτήρες . Στο παραπάνω παράδειγμα , θα πρέπει να επιλέξετε το " 1 " μόνο .
Η

7 Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Εκθέτης " στο OpenOffice Writer " μορφοποίηση " γραμμή εργαλείων . Στο Writer , το εικονίδιο " Εκθέτης " μοιάζει με ένα γκρίζο χρώμα «Α» με ένα κόκκινο "Α" ελαφρώς αυξημένα πάνω από αυτό . Το κείμενο που επιλέξατε θα πρέπει να αναλάβει μορφοποίησης εκθέτη .
8

Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Ctrl ", " Shift " και " πλήκτρα P " όλα την ίδια στιγμή, αν θέλετε να δημιουργήσετε εκθέτη χαρακτήρες χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο συντόμευση αντ 'αυτού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κείμενο που θέλετε να μορφοποιήσετε πριν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα