λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Λογισμικό Utility

Πώς να κάνει ένα μόνος-εξάγοντας συμπιεσμένο αρχείο με το WinZip

Με ένα αρχείο αυτόματης εξαγωγής , το αρχείο σας μπορεί να ανοίξει σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows . WinZip δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
WinZip

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Open WinZip . 2

Δημιουργήστε ένα νέο αρχείο ή να ανοίξετε ένα υπάρχον .
εικόνων 3

Από το μενού Ενέργεια , επιλέξτε Make Exe αρχείο . . Εμφανίζεται ένα παράθυρο .
Η 4

Αναφέρατε το φάκελο ή τη διαδρομή όπου θέλετε αποσυμπιεσμένης αρχεία να αποθηκεύονται όταν ο χρήστης τρέχει το αρχείο exe ολοκληρωθεί . . Για να αποδεχτείτε την προεπιλεγμένη θέση , αφήστε κενό το πλαίσιο κειμένου .
5

Αναφέρονται τα συστήματα που θέλετε το αρχείο exe . Για να τρέξει. Εάν το σήμα των Windows 3.x ( 16 bit ) , το αρχείο exe . Θα λειτουργήσει σε Windows 3.x , καθώς και τα Windows 95 , 98 και NT . Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ονόματα αρχείων στο αρχείο τηρούν τον κανόνα 8.3 ( δηλαδή , οκτώ ή λιγότεροι χαρακτήρες στο πρώτο μέρος του ονόματος , τελεία , στη συνέχεια, τρεις στο δεύτερο μέρος ) .

6

Αναφέρατε εάν θέλετε να επιτρέψετε εκτείνονται . Αν ολοκληρωθεί το αρχείο σας είναι να αποθηκεύονται σε μία δισκέτα , χρησιμοποιήστε την επιλογή που εκτείνονται αν θα απαιτούν περισσότερες από μία δισκέτα . Εάν το αρχείο σας θα αποθηκεύσει μόνο σε μία δισκέτα , στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επιλογή " δεν εκτείνονται " .
Η

7 Κάντε κλικ στο OK ή στο κουμπί Αποθήκευση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα