λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Λογισμικό Utility

Πώς να αυξήσετε την ταχύτητα των Windows

Αν θυμηθούμε τις παλιές μέρες των προγραμμάτων λειτουργίας που σέρνονταν με ρυθμούς χελώνας , έχετε συνειδητοποιήσει τι μια καταπληκτική εφεύρεση των Windows είναι . Όμως, ακριβώς όπως ο κινητήρας του αυτοκινήτου , θα πρέπει να έχετε τα Windows σε μέγιστη απόδοση λειτουργίας. Πάρα πολύ junk φράζει τα Windows , η επιβράδυνση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αυξήσει την ταχύτητα των Windows και να το διατηρήσετε λειτουργεί στη μέγιστη απόδοση . Οδηγίες
Η 1

Defrag σκληρό σας δίσκο όπως απαιτείται . Πηγαίνετε στο "My Computer " για να βρείτε σκληρό δίσκο σας . Είναι συνήθως χαρακτηρίζεται ως το "C" drive . Κάντε δεξί κλικ στο σκληρό δίσκο . Κάντε κλικ στο " Ιδιότητες". Επιλέξτε " Εργαλεία " για να βρείτε ανασυγκρότησης . Κάντε κλικ στο " Defrag Now " και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για την εδραίωση των κατακερματισμένων δεδομένων . 2

Καθαρίστε προσωρινούς φακέλους αρχείων . Πηγαίνετε στο " Εργαλεία" επιλογή μενού στο παράθυρο του browser σας και κάντε κλικ στο " Επιλογές Internet . " Βρείτε την ενότητα για τα προσωρινά αρχεία Internet, και κάντε κλικ στο "Διαγραφή αρχείων ". Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε προσωρινά αρχεία μέσω του Windows Explorer. Κάνετε αυτό τακτικά , όπως προσωρινούς φακέλους συσσωρεύονται γρήγορα . Εάν δεν θέλετε την ταλαιπωρία , να αγοράσει ένα πρόγραμμα « παράθυρα πλυντήριο " που θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία .
Εικόνων 3

Κατάργηση ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας . Γραφικά Desktop μπορεί να χρησιμοποιήσει αρκετά ένα κομμάτι της μνήμης , και τίποτα που χρησιμοποιεί αυτό το πολύ μνήμη επιβραδύνει τον υπολογιστή σας . Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σας . Κάντε κλικ στο " Ιδιότητες". Επιλέξτε " Desktop ". Για " Ιστορικό ", επιλέξτε " Κανένα" και κάντε κλικ στο "OK".
Η 4

Διαγραφή αχρησιμοποίητα προγράμματα . Κατά την εγκατάσταση του λογισμικού , άλλα προγράμματα μερικές φορές piggyback σε άλλα προγράμματα . Πηγαίνετε στο Control Panel σας και να ελέγξετε Add /Remove Programs . Διαγράψτε τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε από τη λίστα .
5

Απαλλαγείτε από αχρησιμοποίητα φακέλους , καθώς και . Σκληρός δίσκος σας είναι προγραμματισμένο να ελέγξει τους φακέλους κατά την εκκίνηση . Διαγραφή φακέλων που δεν χρειάζεστε πλέον . Τεχνικοί υπολογιστών να πω μπορείτε επίσης να διαγράψετε αυτούς τους φακέλους στα Windows : . Cache Driver , Prefetch και RegisteredPackages
Η 6

Stop " Indexing Services " αν δεν κάνετε τον υπολογιστή σας πολύ συχνά . Indexing Services έχει τη συνεχή ενημέρωση των καταλόγων των αρχείων στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε αναζητήσεις πάει πιο γρήγορα . Πηγαίνετε στο "Add /Remove Programs " στον Πίνακα Ελέγχου σας . Κάντε κλικ στο " Add /Remove συστατικά του παραθύρου , " και αφαιρέστε το σημάδι επιλογής δίπλα στο " Indexing Services . "
Η 7

Κατάργηση περιττών προγραμμάτων εκκίνησης για να προσθέσετε κάποια ταχύτητα . Ως προσωρινή λύση , μπορείτε να παρακάμψετε τα προγράμματα εκκίνησης , κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Shift ενώ είστε μέχρι την εκκίνηση . Για μια λύση μακροπρόθεσμα , πηγαίνετε στο C : \\ Windows \\ Tasks , και να διαγράψετε τις συντομεύσεις των προγραμμάτων που δεν θέλετε να εκτελείται αυτόματα . Διαγραφή άλλα προγράμματα εκκίνησης κάνοντας κλικ στο " All Programs " και επιλέγοντας " Εκκίνηση ". Κάντε δεξί κλικ προγράμματα που θέλετε να καταργήσετε . Είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό το ένα πρόγραμμα σε έναν χρόνο και να επανεκκινήσετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα