λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Λογισμικό Utility

Πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο σε 3GPP μια WMV

3GP , 3GPP και 3GPP2 αρχεία είναι τους τύπους αρχείων που χρησιμοποιούνται από τα ασύρματα τηλέφωνα και συσκευές δεδομένων για βίντεο . Αυτά τα αρχεία βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν μόνο από τα κινητά τηλέφωνα και ασύρματες συσκευές πολυμέσων . Η μετατροπή αυτών των αρχείων σε αρχεία Windows Media Video ή WMV αρχεία , μπορεί να κάνει τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αναγνώσιμες από τον Windows Media Player , ώστε να μπορούν να προβληθούν στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows . Η μετατροπή αυτών των αρχείων απαιτεί ένα ειδικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή , όπως το OJOsoft Total Video Converter, το οποίο μπορεί να κατεβάσει από το Internet . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του OJOsoft Total Video Converter από την ιστοσελίδα OJOsoft . ( Βλ. Πόρων) Μόλις τα αρχεία για το Total Video Converter έχει κατέβει, εγκαταστήστε το πρόγραμμα , κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του οδηγού εγκατάστασης στην επιφάνεια εργασίας σας . Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να πάρει μόνο λίγα λεπτά , και ο οδηγός σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα . Όταν έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό Total Video Converter,
ξεκινήσει .
2

Κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση " στο παράθυρο της κονσόλας Total Video Converter . Επιλέξτε το αρχείο 3GPP , 3GP ή 3GPP2 που επιθυμείτε να μετατρέψετε και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ". Το αρχείο που επιλέξατε θα εμφανιστεί στο " Όνομα αρχείου Input" πεδίο . Επιλέξτε το "To WMV " από την κορυφή του παραθύρου του προγράμματος . Το εικονίδιο WMV χαρακτηρίζεται από το λογότυπο του Windows Media Player .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το φάκελο εξόδου για την μετατροπή αρχείων WMV . Αυτό θα τοποθετήσει το νέο αρχείο σε ένα φάκελο της επιλογής σας, όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή . Εάν δεν είστε βέβαιοι πού θέλετε να τοποθετήσετε το νέο αρχείο , μπορείτε να αφήσετε την προεπιλεγμένη επιλογή , όπως φαίνεται . Ο προεπιλεγμένος φάκελος εξόδου θα αποθηκεύσει το νεοσύστατο αρχείο WMV στον ίδιο φάκελο που το αρχείο 3GP βρισκόταν . Επιλέξτε τις ρυθμίσεις προφίλ WMV . Αν δεν είστε σίγουροι για τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε , αφήστε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στο πεδίο προφίλ WMV και μόνο . Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις θα λειτουργήσει στις περισσότερες περιπτώσεις .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί μεγάλο " Μετατροπή" στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος . Αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής . Ολόκληρη η μετατροπή μπορεί να πάρει μόνο λίγα δευτερόλεπτα έως αρκετά λεπτά . Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να μετατρέψετε ένα αρχείο εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου .
5

Ανοίξτε το νεοσυσταθέν αρχείο WMV στο φάκελο που επιλέξατε στο Βήμα 3 . Το βίντεο μπορεί πλέον να παίξει στο Windows Media Player .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα