λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Λογισμικό Utility

Πώς να χρησιμοποιήσετε το USPS ευφυή Mail Barcode Encoder για MVS

Όταν η απόσπαση ταχυδρομείου ή τα πακέτα με τις Ηνωμένες Πολιτείες Ταχυδρομική Υπηρεσία ή USPS , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Intelligent Mail Barcode για να δημιουργήσετε κωδικούς bar . Αυτά τα bar code βοηθήσουν να ταξινομήσετε και να παρακολουθείτε τα μηνύματά σας , αφού έχει σταλεί . Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να παρακολουθείτε ταχυδρομείου, αποστέλλεται σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες . Χρησιμοποιώντας το USPS ευφυή Mail Barcode Encoder για MVS , μπορείτε να κωδικοποιήσει τις δικές γραμμωτών κωδικών σας για τα πακέτα σας το συντομότερο έχετε εγγραφεί για την υπηρεσία . Οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε με τα ευφυή Mail Barcode υπηρεσία στην ιστοσελίδα της USPS ( βλ. Πόρων ) 2

Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα πεδία πληροφοριών που αντιστοιχούν στις προδιαγραφές παρακολούθησης ταχυδρομείου σας . : Barcode ID , Ειδικές Υπηρεσίες , Αναγνωριστικό πελάτη , Αύξων αριθμός και το σημείο παράδοσης ταχυδρομικός κώδικας .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Κωδικοποίηση ". Αυτό παράγει μια εικόνα με bar code σας και την ταχυδρομική πληροφορίες . Εκτυπώστε αυτό το off και να το επισυνάψετε σε ταχυδρομικές παραδόσεις σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα