λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Λογισμικό Utility

Fun Κόλπα MSN

MSN Messenger , γνωστό σήμερα ως το Windows Live Messenger , είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για τους χρήστες PC . Εάν πάρετε λίγο χρόνο για να προσαρμόσετε το λογισμικό , μπορείτε να το προσαρμόσετε περισσότερο με τις προτιμήσεις σας . Υπάρχουν κόλπα που μπορείτε να κάνετε με αυτό το λογισμικό που είναι διασκεδαστικό και χρήσιμο . Απομάκρυνση διαφημίσεων
Η

Messenger είναι ένα πολύ πιο διασκεδαστικό να χρησιμοποιήσετε όταν απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις . Για να το κάνετε αυτό , απλά πρέπει να αλλάξει τις επιλογές σας στο Internet . Ξεκινήστε τον Internet Explorer , και κάτω από το μενού "Εργαλεία" , επιλέξτε "Επιλογές Internet . " Κάντε κλικ στην καρτέλα "Ασφάλεια" και επιλέξτε " Ελεγχόμενες τοποθεσίες ". Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί " Sites" . Προσθέστε τη διεύθυνση URL " http://rad.msn.com " και αυτό θα εμποδίσει το διακομιστή διαφημίσεων MSN και να αποτρέψει τις διαφημίσεις από τη φόρτωση .
Εικόνων Αποστολή Απεριόριστα Nudges
Η

σας μπορεί να έχουν κάποια ανόητη διασκέδαση " ωθεί " τους φίλους σας ξανά και ξανά . Νοείται ως ένας τρόπος για να πάρει την προσοχή ενός φίλου , που προκαλεί το παράθυρο συνομιλητή σας να δονείται . Για να αποτραπεί η κατάχρηση του συστήματος αυτού , το Messenger έχει συνήθως ένα όριο ώθηση . Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα , μπορείτε να ωθήσετε τις επαφές σας όσο συχνά θέλετε . Απλά κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό Nudgemania . Μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο στην ενότητα Πόροι . Εγκαταστήστε το , και ένα κουμπί θα εμφανιστεί στην κονσόλα συνομιλίας σας . Πατήστε το κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για να ωθήσετε το φίλο σας .

Η Αποκλεισμός χρήστες
Η

Μερικές φορές, χρησιμοποιώντας Messenger είναι πιο διασκεδαστικό όταν γνωρίζετε ορισμένοι άνθρωποι δεν πρόκειται να έρθει σε επαφή σας . Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί αυτό είναι να εμποδίσει τις επαφές . Αλλά αν χρησιμοποιείτε Messenger 11 , θα δείτε ότι η επιλογή αυτή φαίνεται να έχει εξαφανιστεί για να εμποδίσει τις επαφές . Δεν είναι πραγματικά φύγει? Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία με διαφορετικό τρόπο . Για να αποκλείσετε μια επαφή , κάντε δεξί κλικ στην επαφή που θέλετε να αποκλείσετε . Επιλέξτε "Εμφάνιση εκτός σύνδεσης σε αυτό το άτομο " από το μενού . Τώρα έχετε μπλοκάρει αυτή την επαφή .
Εικόνων Εξωτικά Display Name
Η

Δημιουργήστε μια διασκεδαστική εμφάνιση για το όνομα χρήστη σας, με το συλλαβισμό του ονόματός σας με εξωτικά χαρακτήρες . Για να το κάνετε αυτό , να ανοίξει έναν επεξεργαστή κειμένου και να δημιουργήσει μια σειρά από εκτεταμένους χαρακτήρες . Για παράδειγμα , στο Microsoft Word , κάντε κλικ στο μενού "Εισαγωγή" , επιλέξτε το " σύμβολα " της ομάδας , και κάντε κλικ στο " Σύμβολο ". Επιλέξτε ένα σύμβολο από τη λίστα drop-down . Κάνετε αυτό για κάθε χαρακτήρα . Αντιγράψτε και επικολλήστε την ακολουθία χαρακτήρων στο Messenger και έχετε δροσερό νέο όνομα χρήστη σας.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα