λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> SQL Server

Πώς να εγκαταστήσετε τον SQL Server Express 2005 Με Authentication Server

Microsoft SQL Server 2005 Express Edition είναι μια απλοποιημένη έκδοση του SQL Server 2005 . Περιλαμβάνει εργαλεία για την ταχεία ανάπτυξη των εφαρμογών του χρήστη με την ενισχυμένη ασφάλεια δικτυακής αποθήκευσης . Πρέπει να ορίσετε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας στο διακομιστή SQL για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων SQL Server . Με τη χρήση της λειτουργίας ελέγχου ταυτότητας των Windows σε έναν υπολογιστή με την εγκατάσταση του SQL Server Express 2005 Express , μπορείτε να μοιραστείτε με ασφάλεια τη βάση δεδομένων σε πολλούς υπολογιστές στο δίκτυό σας . Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε στο " C : \\ Inetpub " κατάλογο στην Εξερεύνηση των Windows . 2
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο " sqlexpr.exe " .

Επιλέξτε "Αποδέχομαι τους Licensing Όροι και Προϋποθέσεις" πλαίσιο ελέγχου στο παράθυρο " Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη " , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Next . " Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για την " Καλώς ορίσατε στο Microsoft SQL Server Installation Wizard" παράθυρο .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Συνέχεια" για τη " Διαμόρφωση συστήματος Έλεγχος " παράθυρο μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου .
Φτηνές 4

Εισάγετε τα στοιχεία σας στο "Όνομα" και "Εταιρεία " πλαίσια κειμένου στο παράθυρο "Πληροφορίες Εγγραφής " . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Επιλέξτε τα χαρακτηριστικά του προγράμματος για την εγκατάσταση στο παράθυρο " Feature Selection" , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
5

Επιλέξτε "Default" παράδειγμα ή ένα " όνομα" παράδειγμα για την εγκατάστασή σας στο " Πρωτοδικείο Όνομα " παράθυρο . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next ", ακολουθούμενο από " Εγκατεστημένες παρουσίες " για να δείτε μια λίστα των εγκατεστημένων εμφανίσεων του SQL Server Express και εξαρτημάτων στον υπολογιστή όπου η εγκατάσταση του SQL Server Express είναι σε λειτουργία.
Η

6 Επιλέξτε "Χρήση τοπικού συστήματος Λογαριασμός "στο " παράθυρο Account Service " . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Η 7

Επιλέξτε " Έλεγχος ταυτότητας των Windows " στο παράθυρο " Authentication Mode" , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
8

Κάντε κλικ στο " Next" το σφάλμα "Σφάλμα και Έκθεση χρήσης Setting" παράθυρο για να δεχτεί την αναφορά λάθος προεπιλογή .
Η

9 Κάντε κλικ στο κουμπί " εγκατάσταση" για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του SQL Server , η οποία συνήθως διαρκεί περίπου 10 λεπτά .

10

Κάντε κλικ στο " Next" στο παράθυρο προόδου εγκατάστασης . Κάντε κλικ στο " Finish" , όταν η εγκατάσταση του SQL Server 2005 Express με την πιστοποίηση του διακομιστή συμπληρώνει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα