λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Υπολογιστικά φύλλα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Εύρεση και αντικατάσταση σε ένα υπολογιστικό φύλλο

Όταν έχετε ένα φύλλο με εκατοντάδες δίσκους , "Αναζήτηση" και "Αντικατάσταση" είναι ανεκτίμητα εργαλεία . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χωριστά . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βρουν τα αρχεία σε μία περιοχή , καθώς και σε ολόκληρο το φύλλο. Τα παρακάτω θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη χρήση " Εύρεση " και " Αντικατάσταση ". Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λογισμικό εφαρμογής υπολογιστικού φύλλου

Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε ένα φύλλο . Για αυτό το παράδειγμα θέλουμε να υποθέσουμε ότι έχουμε ένα υπολογιστικό φύλλο με εκατοντάδες αντικείμενα . Θέλουμε να βρούμε τη λέξη « εκτιμούν » και να την αντικαταστήσει με " ακούσετε " , αλλά δεν θέλουμε να την αντικαταστήσει κατ 'ανάγκη κάθε φορά . 2

Πηγαίνετε στο " Επεξεργασία" και " Εύρεση και αντικαταστήσει " . Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί.
Εικόνων 3

Πληκτρολογήστε " εκτιμήσετε " στο πλαίσιο που λέει " Αναζήτηση " .
Η 4

Hit " Βρείτε όλες " και " βρείτε και όλοι οι τίτλοι που έχουν " εκτιμούν " σε αυτά θα πρέπει να επισημανθεί . Επειδή θέλουμε να δούμε ο ένας τον τίτλο που χτύπησε "Αναζήτηση" και ένα προς ένα το λογισμικό θα βρείτε σε κάθε κελί που περιέχει " εκτιμούν " . θα πρέπει να χτυπήσει " βρείτε " μετά από κάθε στοιχείο .
5

να αντικαταστήσετε " εκτιμούν " με " ακούσετε , "τύπος" ακούει "στο" αντικατάσταση με "κουτί . τώρα πατήστε " Αναζήτηση " . θα βρείτε το πρώτο κελί με εκτιμούν σε αυτό . Εάν θέλετε να το αντικαταστήσετε , πατήστε " αντικατάσταση" . Εάν δεν θέλετε να το αντικαταστήσει στη συνέχεια πατήστε " Αναζήτηση " και το λογισμικό που θα βρείτε στο επόμενο κελί με « εκτιμούν » σε αυτό .

6

Συνεχίστε να το κάνετε αυτό μέχρι να αντικατασταθούν όλοι οι τίτλοι που χρειάζονται αλλαγή . Μπορείτε να διακόψετε ανά πάσα στιγμή και να κλείσει το βρείτε και στο κουτί αντικαταστήσει. Ή μπορείτε να αποφασίσετε ότι θέλετε να αλλάξετε έναν άλλο τίτλο και επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα με το νέο σας "Αναζήτηση" και "Αντικατάσταση" λέξεις .
Η 7

"Αναζήτηση" μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσετε το κείμενο στο φύλλο σας πάρα πολύ . Απλά πληκτρολογήστε το κείμενο που αναζητάτε , για παράδειγμα, " διδάξει ένα παιδί ", και το λογισμικό που θα εντοπίσετε τον τίτλο . Εάν έχετε περισσότερους από έναν τίτλους που αρχίζουν με " διδάξει ένα παιδί ", τότε δεν μπορείτε να το βρείτε με την πρώτη προσπάθεια , απλά πατήστε "Αναζήτηση" ξανά και ξανά μέχρι να εμφανιστεί αυτό που θέλετε .
Εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα