λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Υπολογιστικά φύλλα

Πώς να Εισάγετε Μαθηματικά στο Microsoft Works

Microsoft Works προσφέρει δύο προγράμματα για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα δεδομένα . Έργα υπολογιστικών φύλλων και βάσης δεδομένων του Works μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση διαφόρων τύπων των πληροφοριών , και τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να εκτελέσετε πολλά είδη των υπολογισμών . Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να εισάγετε μαθηματικούς τύπους και στις δύο φύλλων και βάσεων δεδομένων . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε για Microsoft Works υπολογιστικό φύλλο για Microsoft Works Βάση δεδομένων
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες για Microsoft Works υπολογιστικό φύλλο
Η 1

Ξεκινήστε το Microsoft Works πρόγραμμα υπολογιστικού φύλλου .

2

Εξετάστε το κενό υπολογιστικό φύλλο , και σημειώστε ότι στήλες αντιπροσωπεύονται από κεφαλαία γράμματα και οι σειρές αναφέρονται ως αριθμοί . Κάθε κελί αντιπροσωπεύεται από ένα συνδυασμό του κεφαλαίο γράμμα και τον αριθμό σε σχέση με τη θέση του σχετικά με το φύλλο , η οποία είναι εισηγμένη κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του φύλλου . Αυτές οι πληροφορίες θα είναι σημαντική καθώς οι τύποι που αναπτύσονται .
Εικόνων 3

Ανοίξτε το λογιστικό φύλο που θέλετε να εισάγετε τύπους σε , ή να συμπληρώσετε το κενό φύλλο με τα στοιχεία .
Η 4

Κάντε κλικ μία φορά στο κελί που θέλετε να εισαγάγετε έναν τύπο στο .
5

Κάντε κλικ μία φορά στο μενού "Εργαλεία" και επιλέξτε " Easy Calc . "
Η 6

Κάντε κλικ μία φορά με τον τύπο του υπολογισμού , ή «φόρμουλα », ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να για το κύτταρο . " Αφαίρεση " χρησιμοποιείται στο παράδειγμα , όπως το " Οφειλόμενο ποσό " θα καθοριστεί από την αφαίρεση του « Ποσά που έχουν πληρωθεί " από το " Οφειλόμενο Ποσό ".
Η 7

Κάντε κλικ μία φορά στο κουμπί "Next " .
8

Κάντε κλικ μία φορά σε κάθε ένα από τα κελιά που περιέχουν τις τιμές που χρειάζεστε για τον υπολογισμό . Τα ονόματα των κυττάρων ( γράμματα , αριθμοί) θα εμφανιστεί στο " Λίστα τιμών " πεδίο , και ο τύπος θα πρέπει να αναφέρονται στην ενότητα " Πώς τύπο σας θα φανεί " πεδίο .
Η 9

Κάντε κλικ μία φορά για το το κουμπί "Next " όταν τελειώσετε εισάγοντας τα ονόματα των κυττάρων που εμπλέκονται στον τύπο .
Η 10

Κάντε κλικ μία φορά στο κουμπί "Τέλος" στο παράθυρο " Easy Calc " . Βεβαιωθείτε ότι το κελί όπου θέλετε να εμφανιστεί το αποτέλεσμα του τύπου είναι το « Αποτέλεσμα » πεδίο . Το αποτέλεσμα του τύπου εμφανίζεται στο κελί .
Η

11 Επαναλάβετε τα βήματα 4 έως 10 για κάθε τύπο ή τον υπολογισμό που θέλετε στο φύλλο σας . Για να αντιγράψετε τον ίδιο τύπο για καθεμία από τις ακόλουθες κελί σε μια στήλη , κάντε κλικ μία φορά στο κελί . Τοποθετήστε τον κέρσορα στο μικρό , συμπαγές τετράγωνο στην κάτω δεξιά γωνία του κελιού . Σύρετε το δείκτη στο τελευταίο κελί της στήλης όπου θέλετε ο τύπος να εμφανίζεται , ενώ κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού .
Εικόνων Microsoft Works Βάση δεδομένων

12

Ξεκινήστε το Microsoft Έργα πρόγραμμα βάσης δεδομένων .
Η 13

Ανοίξτε τη βάση δεδομένων που θέλετε να εισαγάγετε τύπους σε , ή να συμπληρώσετε την κενή βάση δεδομένων με τα δεδομένα .
Η 14

Επισημάνετε μια στήλη στην οποία θέλετε εισαγάγετε έναν τύπο . Από βάσης δεδομένων του Works ασχολείται με « πεδία » και « αρχεία », αντί για στήλες και γραμμές , όπως με φύλλου Works , μπορείτε να εισαγάγετε έναν τύπο για κάθε εγγραφή στο πεδίο ταυτόχρονα .
Η 15

Κάντε κλικ μία φορά στη γραμμή τύπων πάνω από τα ονόματα των πεδίων . Σημειώστε ότι ένα κόκκινο "X ", ένα πράσινο "check" και ένα ερωτηματικό εμφανίζεται στα αριστερά του πεδίου .
Τετάρτη 16

Πληκτρολογήστε το σύμβολο της ισότητας στον τομέα αυτό, ακολουθούμενο από το όνομα του πεδίου , η φορέα ο οποίος θα εκτελέσει επιθυμητό υπολογισμό σας ( π.χ. /, * , - , + ) και το άλλο όνομα του πεδίου που θα ολοκληρώσουν τον τύπο σας . Μην χρησιμοποιείτε κενά . Σε αυτό το παράδειγμα , το «Ποσό Paid " αφαιρείται από το « Οφειλόμενο Ποσό " για να προσδιορίσετε το " Οφειλόμενο ποσό ".

17

Κάντε κλικ μία φορά στο πράσινο σημάδι ελέγχου ή πατήστε το κουμπί "Enter" για πληκτρολογίου σας , όταν έχετε τελειώσει την εισαγωγή του τύπου . Σημειώστε ότι ο τύπος εμφανίζεται σε όλα τα αρχεία στο πεδίο. Επαναλάβετε τα βήματα 3 έως 6 για κάθε τομέα για τον οποίο θα πρέπει να εισάγετε έναν τύπο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα