λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Skype

Πώς να στήσετε το Skype VoIP

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση Skype VoIP με την απλή λήψη του λογισμικού Skype , το εγκαταστήσετε και να διασφαλίσουμε ότι όλα τα εξαρτήματα ( όπως μικρόφωνο , ηχεία και ακουστικά ) είναι λειτουργικά στον υπολογιστή σας . Εδώ είναι πώς να ρυθμίσετε το Skype VoIP . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το λογισμικό του Skype από την ιστοσελίδα www.skype.com . Κάντε κλικ στο " Λήψη τώρα " για να ξεκινήσει . Πηγαίνετε στην ενότητα « Οδηγός Χρήσης » στην ιστοσελίδα . Κάντε κλικ στο « εγκατάσταση Skype σύνδεσμο . Κάντε κλικ στο « Αποκτήστε το τώρα » . Το κατέβασμα θα πρέπει να αρχίσει . 2

Πηγαίνετε στο αρχείο SkypeSetup.exe . Παρακάμψτε το παράθυρο διαλόγου προειδοποίησης , κάνοντας κλικ στο «OK» . Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί « Next » .
Εικόνων 3

την άδεια χρήσης . Επιλέξτε « Αποδέχομαι της συμφωνίας « πλαίσιο ελέγχου και κάντε κλικ στο 'Επόμενο' . Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει . Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσει κάθε φορά που ξεκινάτε τον υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο 'Finish' για να ξεκινήσει το Skype .
Η

4 Συνδέστε τα εξαρτήματα για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία σας στο Skype . Θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι ακουστικά ή ηχεία για να ακούσετε τον ήχο και ένα μικρόφωνο για να στείλετε voice over IP . Μπορείτε να αγοράσετε αυτά στο Skype Store.
5

Ελέγξτε τις θύρες USB του υπολογιστή σας . Συνδέστε το μικρόφωνο χρησιμοποιώντας αυτήν τη θύρα . Μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά ή τα ηχεία χρησιμοποιώντας τη θύρα ήχου του «Πράσινη» δίπλα στο Broadband Internet σας ή την υποδοχή Dialup στον υπολογιστή σας .
Η 6

Εξερευνήστε τον βιντεοκλήσεις επιλογές του Skype . Χρειάζεται Skype Version 2.0 ή νεότερη έκδοση για να ενεργοποιήσετε την κλήση βίντεο . Βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφική μηχανή σας στο Web είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή . Τοποθετήστε το καλώδιο USB για να συνδέσετε τη φωτογραφική σας μηχανή στο Web . Skype θα επιτρέψει βίντεο κλήσεις conferencing χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή σας στο Web .
Η 7

διεξάγετε μια δοκιμή ήχου , επίσης γνωστό ως δοκιμασία echo . Skype παρέχει αυτή τη δυνατότητα για να ελέγξετε τη σύνδεση και την εγκατάσταση σας . Για να ελέγξετε τη ρύθμιση του ήχου σας , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρομπότ δοκιμές Echo123 " . Χρησιμοποιήστε ιστοσελίδα του Skype για να καλέσετε « echo123 » . Setup σας έχει πλέον ολοκληρωθεί και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Skype .

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα