λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Skype

Πώς να καλέσετε ένα κανονικό τηλέφωνο με Skype

Εκτός από την πραγματοποίηση κλήσεων Internet από υπολογιστή σε υπολογιστή , το Skype μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλέσετε τακτική τηλέφωνα στο σπίτι . Skype κλήσεις προς τα τηλέφωνα στο σπίτι απαιτούν περισσότερο λογισμικό , αλλά αυτό είναι μέρος της υπηρεσίας Skype και θα πιάσει γρήγορα. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πρόσβαση στο Internet Ξενοδοχεία Headset
λογαριασμό Skype
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Αφού έχετε κατεβάσει το ελεύθερο λογισμικό Skype και δημιούργησε ένα λογαριασμό , θα έχετε πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές Skype , το οποίο περιλαμβάνει SkypeOut . 2

Download και να ενεργοποιήσετε το λογισμικό SkypeOut . Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα στον υπολογιστή σας για να κάνετε κλήσεις προς τα τηλέφωνα στο σπίτι μέσω του Διαδικτύου .
Εικόνων 3

Αγορά Skype πιστωτική να συνδεθεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο για τουλάχιστον 1 λεπτό. Αν σκοπεύετε να μιλήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να κάνετε μια διεθνή κλήση , αγοράζουν αρκετή πίστωση για την αντιστάθμιση έναντι αποκόπτονται κατά τη διάρκεια μιας κλήσης .
Η 4

Πριν κάνετε μια κλήση , θα χρειαστείτε πληροφορίες , - η χώρα που καλείτε , τον κωδικό χώρας , τον αριθμό τηλεφώνου . Αναζητήστε τα ποσοστά για το Skype και να δούμε αν χαμηλό επιτόκιο καλώντας φορές διαφέρουν .
5

πληροφορίες καλέστε εισόδου σε SkypeOut , στη συνέχεια, τοποθετήστε την κλήση σας .

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα