λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Skype

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφική μηχανή Canon Με το Skype

Skype μπορεί να χρησιμοποιήσει ακριβώς για οποιαδήποτε κάμερα συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας για να μεταδίδουν το βίντεο στις επαφές σας . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και να πάρετε ένα στιγμιότυπο που θα χρησιμοποιηθεί για την εικόνα του προφίλ σας . Οι κλήσεις βίντεο κάνουν την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας ότι πολύ πιο ευπαρουσίαστο . Skype ρυθμίζει αυτόματα τις περισσότερες κάμερες , αν και μπορείτε να προσαρμόσετε μεμονωμένες ρυθμίσεις μέσα από αυτό , καθώς και . Το Skype είναι ένα δωρεάν λογισμικό επικοινωνιών, όπου οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τη χρήση συνομιλίας κειμένου , ήχου και βίντεο κλήσεις . Οδηγίες
Η

1 Συνδέστε την κάμερα της Canon στον υπολογιστή σας . 2

Ξεκινήστε το Skype και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας .
Εικόνων 3

Επιλέξτε από το μενού "Εργαλεία" και κάντε κλικ στο " Επιλογές".
Η

4 Κάντε κλικ στο " ρυθμίσεις βίντεο " από τη λίστα των επιλογών ρύθμισης . Μπορείτε να το βρείτε στην καρτέλα " Γενικά" . Skype θα προσαρμόσει πλέον τη φωτογραφική σας μηχανή Canon . Θα ξέρετε ότι ήταν επιτυχής, όταν βλέπεις ζωντανά ζωοτροφών της φωτογραφικής μηχανής .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις κάμερας " . Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ποιότητα της εικόνας της φωτογραφικής σας μηχανής . Μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στο κουμπί "Default" για να επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις σας . Κάντε κλικ στο " OK" όταν τελειώσετε .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα