λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> PowerPoint

Κόλπα για το Microsoft PowerPoint

Αναμφισβήτητα το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα παρουσιάσεων στον κόσμο , Microsoft PowerPoint σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εντυπωσιακές παρουσιάσεις . PowerPoint επιτρέπει στους χρήστες να περιλαμβάνουν γραφικές εικόνες , γραφήματα και διαγράμματα , κλιπ ήχου και βίντεο και εφέ κίνησης . Εκτός από αυτά τα δημοφιλή στοιχεία , PowerPoint προσφέρει άλλα χρήσιμα εργαλεία και κόλπα . Αντικείμενο Υπερσυνδέσεις
Η

Ενώ έχετε την επιλογή να εισάγετε ιστοσελίδα συνδέσμους κειμένου σε μια παρουσίαση του PowerPoint , συνδέοντας μια υπερ-σύνδεση με μια εικόνα ενσωματώνει το σύνδεσμο πιο ομαλά στο συνολικό σχεδιασμό . Για παράδειγμα , μπορείτε να εισαγάγετε ένα λογότυπο της εταιρείας ή άλλο κατάλληλο γραφικό σε μια διαφάνεια , κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε " Υπερ-σύνδεση " από το αναδυόμενο μενού . Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση web , κάντε κλικ στο " OK" και το γραφικό γίνεται μια ενεργή σύνδεση . Εκτός από την διεύθυνση της ιστοσελίδας , μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο σε μια άλλη διαφάνεια στην παρουσίαση , ένα εντελώς διαφορετικό αρχείο ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Εικόνων Διαγράμματα και γραφήματα
Η

PowerPoint σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οπτικές αναπαραστάσεις των δεδομένων και να ενσωματώσει γραφημάτων στην παρουσίασή σας . Για παράδειγμα , για να αποδείξει ξεκάθαρα στοιχεία για τις πωλήσεις , ενεργοποιήστε το " Graph " επιλογή από το μενού "Εισαγωγή" στις εκδόσεις του Microsoft Office 2003 και πριν , ή από την " Εισαγωγή" κορδέλα ( toolbar ) στο Microsoft Office 2007 και το 2010 . Microsoft Excel ανοίγει σε συνδυασμό με αυτό το εργαλείο , σε ποιο σημείο θα εισάγετε τα απαιτούμενα δεδομένα για το γράφημα . PowerPoint περιλαμβάνει πολλές διάγραμμα και το διάγραμμα των κατηγοριών , συμπεριλαμβανομένων των μπαρ , γραμμή , διασποράς ή πίτα . Έχετε τη δύναμη να προσαρμόσετε την εμφάνιση του γραφήματος ή το γράφημά σας , αλλάζοντας τον τύπο , τα χρώματα , γραμματοσειρές ή άλλες επιλογές .

Η Μετατροπή Διαφάνειες Γραφικά
Η

Ολόκληρες διαφάνειες PowerPoint εύκολα να μετατραπεί σε αρχεία γραφικών , όπως JPGs ή αρχεία GIF . Χρησιμοποιώντας το "Save As " επιλογή, οι χρήστες επιλέγουν τη μορφή που επιθυμείτε από το μενού " Αποθήκευση ως τύπου" . Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να συλλάβει χαρακτηριστικά από την παρουσίαση του PowerPoint σας και να τα χρησιμοποιήσετε σε έγγραφα επεξεργασίας κειμένου , μετά τους στις ιστοσελίδες τους ή να τα στείλετε ως συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Εικόνων Χρησιμοποιώντας Animation
Η

ένα άλλο παρουσιαστές εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει να κρατήσει την προσοχή του κοινού , κινούμενα σχέδια μπορεί να δώσει τις διαφάνειες μια πιο επαγγελματική εμφάνιση . Για παράδειγμα , αντί για μια διαφάνεια εμφανίζεται απλά με μια λίστα με κουκκίδες , ο χειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο "Custom Animation" για να κάνουν κάθε κουκκίδα εμφανίζονται μεμονωμένα στη διαφάνεια με κάθε κλικ του ποντικιού του.
Εικόνων
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα