λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να προσθέσετε μια διεύθυνση URL σε ένα PDF ( Acrobat ) Έγγραφο

PDF μπορούν να προβληθούν είτε μετά τη λήψη στο σκληρό δίσκο , ή μέσω του Web . Με μια σύνδεση στο Internet , μπορείτε να κάνετε ένα έγγραφο, ακόμη πιο πλούσια με την ενσωμάτωση στο Web links σε μορφή PDF σας . Για να δημιουργήσετε αρχεία PDF ( Acrobat έγγραφα ) , θα πρέπει να έχετε την πλήρη έκδοση του Acrobat , το οποίο περιλαμβάνει το Distiller - και όχι μόνο η ελεύθερη Acrobat Reader . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat Reader
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο εργαλείο σύνδεσης ( το εργαλείο που μοιάζει με μια αλυσίδα ) , ή επιλέξτε Σύνδεση από τα εργαλεία μενού . 2

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύνδεσης για να σχεδιάσετε ένα πλαίσιο γύρω από το κείμενο ή την περιοχή που θέλετε να κάνετε σε σύνδεσμο Web .
εικόνων 3

Επιλέξτε World Wide Web από το μενού Type.
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία URL , στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια θέση στο "Εισάγετε ένα URL για αυτόν τον σύνδεσμο " πεδίο. Να είστε σίγουροι μπορείτε να προσθέσετε "http://" πριν από την τοποθεσία . Για παράδειγμα , αντί να πληκτρολογήσετε " www.ehow.com , " θα γράφατε " http://www.ehow.com . "
5

Κάντε κλικ στο Ορισμός Link to κλείσετε το παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες σύνδεσης .
Η 6

Επιλέξτε το εργαλείο χεριού για να ελέγξετε τη σύνδεσή σας . Κάντε κλικ στο συσχετίζονται περιοχή (δρομέας σας θα πρέπει να αλλάξει σε εμφάνιση ) και ελέγξτε τη σύνδεση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα