λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF σε Distiller

Η μορφή Portable Document Format ( PDF ) χρησιμοποιείται από την Adobe για να δημοσιεύσει τα έγγραφα και τα αρχεία δημιουργούνται συνήθως με το Adobe Acrobat Distiller . Μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο με έναν επεξεργαστή κειμένου και να το μετατρέψει σε ένα αρχείο PDF , ώστε να μπορούν να δημοσιεύονται σε μια ποικιλία από πλατφόρμες . Ουσιαστικά, κάθε έγγραφο μπορεί να αποθηκευτεί σε μορφή PDF και τα ακόλουθα βήματα θα σας δείξει πώς να το κάνουμε αυτό στο Distiller . Οδηγίες
Η 1

Δείτε αν έχετε εγκατεστημένο το Adobe Distiller και να εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή PostScript . Generic προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή PostScript είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Adobe και άλλους δικτυακούς τόπους . Ο σκοπός του προγράμματος οδήγησης PostScript είναι να μετατρέψετε το έγγραφο σε μορφή που αναγνωρίζει Distiller δεν έχει σημασία τι μορφή χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του πρωτότυπου εγγράφου . 2

Ανοίξτε το έγγραφο με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εγγράφου . Επιλέξτε από το μενού "Αρχείο" , και στη συνέχεια επιλέξτε "Print ". Επιλέξτε τον εκτυπωτή PostScript σας , ελέγξτε το πλαίσιο με την ετικέτα " Εκτύπωση σε αρχείο " και κάντε κλικ στο κουμπί " OK" . Αποθηκεύστε το αρχείο όταν σας ζητηθεί .
Εικόνων 3

Έναρξη Acrobat Distiller . Επιλέξτε το " Settings" μενού , και στη συνέχεια τις " Επιλογές εργασίας " από κάτω για να εμφανιστεί η οθόνη Επιλογές Εργασίας . Κάντε κλικ στην καρτέλα " Compression" και την επιλογή όλων των πλαισίων ελέγχου συμπίεσης για να δείτε τις εικόνες στο αρχείο σας με μεγαλύτερη σαφήνεια . Κάντε κλικ στο κουμπί "OK " για να εφαρμόσει τις αλλαγές και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας .
Η

4 Επιλέξτε το "Αρχείο " μενού που ακολουθείται από το " Open". Επιλέξτε " Όλα τα αρχεία ( * . * ) " Από το drop down box και να περιηγηθείτε μέσα από το σύστημα αρχείων για να βρείτε το αρχείο σας . Όταν έχετε επιλέξει το αρχείο σας , κάντε κλικ στο κουμπί " OK " για να φορτώσει .
5

Βρείτε τη θέση που θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο σας και πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου που θέλετε να το αποθηκεύσετε με . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" και να παρακολουθήσουν τη γραμμή προόδου ως αρχείο PostScript σας μετατρέπεται σε ένα αρχείο PDF . Να είστε βέβαιος να δείτε το αρχείο PDF που μόλις δημιουργήσατε πριν από τη δημοσίευση αυτή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα