λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να εξαγάγετε έγγραφα σε μορφή pdf στο Open Office

Όταν πρέπει να στείλετε Open έγγραφα του Office σε ένα άλλο πρόσωπο για τη δημοσίευση ή την αναθεώρηση , να εξετάσει την εξαγωγή τους σε μορφή PDF για πρώτη φορά. Είναι μια ευρέως διαβάσει το σχήμα που οι χρήστες των PC και Mac μπορούν να δουν ακριβώς το ίδιο εύκολα , και μπορεί να δώσει τα έγγραφά σας μια καθαρή , επαγγελματική εμφάνιση . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το Open Office Writer . Αν δεν έχετε κατεβάσει Open Office ακόμα , πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της στο www.openoffice.org και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης να το πράξουν . 2

Κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και επιλέξτε " Open .. . " . Περιηγηθείτε στους φακέλους του υπολογιστή σας για το έγγραφο που θέλετε να μετατρέψετε . Μόλις το βρήκατε , το επισημάνετε με ένα μόνο κλικ και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ".
Εικόνων 3

Κοιτάξτε πέρα ​​από το έγγραφό σας για να δείτε αν είναι έτοιμο για τη μετατροπή . Ελέγξτε για ορθογραφικά λάθη , γραμματικά λάθη και λάθη . Αποθηκεύστε το έγγραφο στιγμή που είναι ήδη επεξεργαστεί.
Η

4 Ανοίξτε ξανά το μενού Αρχείο . Ψάξτε για την επιλογή που αναφέρει " Εξαγωγή ως PDF . " Μόλις έχετε βρεθεί, κάντε κλικ σε αυτό .
5

Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο PDF σας και να επιλέξετε το φάκελο στον οποίο θα αποθηκευτεί . Είναι εντάξει να το αποθηκεύσετε στον ίδιο κατάλογο με το έγγραφό σας , αλλά θα πρέπει να δώσει ένα διαφορετικό όνομα ώστε να μην τα μπερδέψετε .
Η

6 Κάντε κλικ στο "Αποθήκευση".
Σελίδα 7

Περιηγηθείτε μέσα από τις καρτέλες στο παράθυρο Επιλογές PDF και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στις ρυθμίσεις εξαγωγής προεπιλογή. Οι προκαθορισμένες τιμές είναι καλές , αλλά αν θέλετε να κρυπτογραφήσετε το αρχείο ή να αλλάξετε πώς φαίνεται όταν είναι ανοικτή, θα χρειαστεί να τις αλλάξετε .
8

Κάντε κλικ στο " Εξαγωγή" όταν είστε έτοιμοι να ολοκληρωθεί η μετατροπή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα