λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να δημιουργήσετε μια ψηφιακή υπογραφή χρησιμοποιώντας PDF Ασφάλεια

Η ψηφιακή υπογραφή είναι μια κρυπτογραφημένη ηλεκτρονική υπογραφή χρησιμοποιείται για την υπογραφή Adobe PDF. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή υπογραφή για να εγκρίνει ένα έγγραφο που έχει σταλεί σε σας , ή να πιστοποιεί ότι είστε ο συντάκτης ενός εγγράφου που στέλνετε. Για να υπογράψετε ένα έγγραφο χρησιμοποιώντας την ασφάλεια PDF , θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια ψηφιακή ταυτότητα , το οποίο είναι ενσωματωμένο με ένα ιδιωτικό κλειδί και το πιστοποιητικό μπορείτε να στείλετε σε άλλους . Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ταυτότητα για κάθε έγγραφο που έχετε υπογράψει ή εφαρμόσει μια ψηφιακή ταυτότητα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat
Digital ID
έγγραφο
PDF
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το λογισμικό Adobe Acrobat . Επιλέξτε το μενού "Για προχωρημένους" και κάντε κλικ στο " Ρυθμίσεις ασφαλείας ". 2

Επιλέξτε " Ψηφιακές ταυτότητες " στην αριστερή πλευρά . Κάντε κλικ στο "Add ID " εικονίδιο . Επιλέξτε " Μια νέα ψηφιακή ταυτότητα που θέλετε να δημιουργήσετε τώρα . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Επιλέξτε " New PKCS # 12 Digital ID αρχείου ", το οποίο είναι η προεπιλεγμένη επιλογή για την αποθήκευση της ταυτότητας. Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Εικόνων 3

Προσθήκη προσωπικές πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ψηφιακή ταυτότητα , όπως το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Το όνομά σας θα εμφανιστεί στο " Υπογραφή " όταν υπογράφετε ένα έγγραφο . Επιλέξτε ένα " κλειδί Αλγόριθμος " επιλογή . Επιλέξτε 2048 - RSA για περισσότερη ασφάλεια ή 1024 - RSA για μεγαλύτερη συμβατότητα .
Η

4 Επιλέξτε " Ψηφιακές υπογραφές " και " Κρυπτογράφηση δεδομένων " υπό τον τίτλο " Χρήση ψηφιακής ταυτότητας για « να εξασφαλίσει την πιο ασφάλειας . Εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για το αναγνωριστικό . Κάντε κλικ στο " Τέλος".
5

Επιλέξτε από το μενού "Για προχωρημένους" . Κάντε κλικ στο κουμπί "Sign & πιστοποίηση , μέσω του εγγράφου . " Σύρετε το δρομέα στο έγγραφο για να σχηματίσουν ένα πεδίο υπογραφής . Η " Υπογραφή εγγράφου " εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου .
Η 6

Επιλέξτε την ψηφιακή ταυτότητα που μόλις δημιουργήσατε .
Η 7

Επιλέξτε " Δημιουργία νέας εμφάνισης " κάτω από το μενού " Εμφάνιση " για να καθορίζουν τον τρόπο την υπογραφή σας θα κοιτάξει. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για την εμφάνιση υπογραφή στο πλαίσιο διαλόγου "Ρύθμιση Υπογραφή εμφάνιση " . (
8

Επιλέξτε να εμφανίσετε είτε "No Graphic ", το οποίο είναι ακριβώς το κείμενο και το εικονίδιο προεπιλεγμένη υπογραφή ? " Εισαγωγής Graphic ", στο οποίο μπορείτε να φορτώσετε μια εικόνα της ιδιόχειρης υπογραφής σας? ή " Όνομα , " η οποία εμφανίζει μόνο το όνομά σας και το προεπιλεγμένο εικονίδιο υπογραφής .
Η 9

Επιλέξτε τις επιλογές του κειμένου υπό τον τίτλο" Διαμόρφωση κειμένου. " Κάντε κλικ στο κουμπί " OK " .

10

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης για την ψηφιακή σας ταυτότητα στο παράθυρο διαλόγου " Σύνδεση " . Κάντε κλικ στο κουμπί " Sign " και αποθηκεύστε το υπογεγραμμένο έγγραφο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα