λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να αλλάξετε PDF Διαστάσεις

Acrobat Distiller μετατρέπει τα έγγραφα σε μορφή PDF , και μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές στο Distiller για να αλλάξετε το ύψος και το πλάτος των σελίδων ενός υπάρχοντος PDF file.To αλλάξετε τις διαστάσεις της σελίδας PDF , μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF στο η Adobe PDF Printer , και μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές Distiller θέλετε ο εκτυπωτής Adobe PDF στη χρήση, συμπεριλαμβανομένων των διαστάσεων σελίδα του αρχείου PDF . Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε Distiller με αυτόν τον τρόπο . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat
Adobe Distiller
Adobe PDF Printer

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Αλλαγή σελίδας PDF Διαστάσεις

1

Ανοίξτε το PDF για την οποία θέλετε να αλλάξετε διαστάσεις σελίδας , επιλέξτε "Αρχείο" και επιλέξτε "Print ". 2

Κάντε κλικ στο " Ιδιότητες " για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου από το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του Distiller που θα χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή PDF .
εικόνων 3

Επιλέξτε το μέγεθος σελίδας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από την " Adobe PDF Page size" drop-down box , το οποίο περιέχει προεπιλεγμένα μεγέθη σελίδας , όπως e-mail , . νομικές και ταμπλόιντ
Η 4

Προσαρμόστε το μέγεθος της σελίδας για να χρησιμοποιήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προσθήκη" δίπλα στο παράθυρο διαλόγου " Adobe PDF Page size" ? στη συνέχεια , πληκτρολογήστε ένα όνομα στο πλαίσιο " Όνομα Βίβλος " drop-down box , πληκτρολογήστε το πλάτος και το ύψος του μεγέθους σελίδας και επιλέξτε τη μονάδα μέτρησης που θα χρησιμοποιηθούν και κάντε κλικ στο " Προσθήκη /Τροποποίηση ».

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε μια προκαθορισμένη ρύθμιση , όπως «Επιστολή ».
5

Διαμόρφωση άλλες ιδιότητες PDF που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο "OK".
Η 6

Επιλέξτε τις προαιρετικές ιδιότητες σελίδας PDF , . όπως αν θέλετε να τοποθετήσετε πολλαπλές σελίδες PDF σε μία μόνο σελίδα , στο παράθυρο διαλόγου "Print "
Η

7 Κάντε κλικ στο " OK " για να αναγεννηθεί το PDF ? στη συνέχεια , δώστε ένα όνομα αρχείου , επιλέξτε που θέλετε να αποθηκεύσετε το PDF και κάντε κλικ στο "OK".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα