λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να εξαχθεί το κείμενο από ένα PDF στο Word

Δύο από τις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων περιλαμβάνουν PDF και Word . Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν γενικά το Word για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα , και χρησιμοποιούν PDF για να εμφανίσετε και να εκτυπώσετε έγγραφα . Οι επαγγελματίες επιλέγουν να δημοσιεύουν τα έγγραφα σε μορφή PDF , επειδή PDF εκτυπώσεις ακριβώς όπως εμφανίζονται στην οθόνη , δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τους χρήστες και μπορούν να αποθηκευτούν σε συμπιεσμένη μορφή . Μπορείτε εύκολα να εξαχθεί το κείμενο από ένα έγγραφο PDF και τοποθετήστε το σε ένα έγγραφο του Word για μελλοντική επεξεργασία . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe PDF
εγγράφου PDF
Microsoft Word
λέξη
έγγραφο
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το έγγραφο PDF στο εσωτερικό του Adobe PDF reader . 2

Επιλέξτε το "Επιλογή" εργαλείο από τη γραμμή εργαλείων PDF . Οι Select εμφανίζει εργαλείο στη γραμμή εργαλείων , όπως ένα μικρό βέλος που μοιάζει με δρομέα , μερικές φορές συνοδεύεται από τις λέξεις Επιλέξτε . Αν το εργαλείο επιλογής δεν εμφανίζεται στη γραμμή εργαλείων σας , κάντε κλικ στο μενού "Εργαλεία" . Από το μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στο "Basic" υπο - μενού ή "Επιλογή & μεγέθυνση " υπο - μενού , ανάλογα με την έκδοση PDF σας . Επιλέξτε το εργαλείο επιλογής που αναφέρονται σε αυτό το υπο - μενού.
Εικόνων 3

Επισημάνετε το κείμενο για την εξαγωγή , πιέζοντας προς τα κάτω , ενώ κινείται το ποντίκι σας πάνω από το επιλεγμένο κείμενο . Σε νεότερες εκδόσεις PDF , μπορείτε να δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα κλικ με το ποντίκι σας για να επιλέξετε μια περιοχή κειμένου . Αν θέλετε να αντιγράψετε μόνο μία λέξη , κάντε διπλό κλικ με το ποντίκι σας οπουδήποτε στην λέξη . Εάν θέλετε να αντιγράψετε μια ολόκληρη γραμμή κειμένου , κάντε τριπλό κλικ με το ποντίκι οπουδήποτε στη γραμμή . Αν θέλετε να εξαγάγετε μια ολόκληρη σελίδα , τετράκλινα κλικ με το ποντίκι σας οπουδήποτε στη σελίδα .
Η 4

Επιλέξτε "Αντιγραφή" από το μενού "Επεξεργασία" ή πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL - C για να αντιγράψετε το κείμενο PDF .
5

Ανοίξτε το Microsoft Word. Ανοίξτε το έγγραφο του Word στο οποίο θέλετε να εισαγάγετε το κείμενο PDF .
Η 6

Μετακινήστε το ποντίκι σας με την ακριβή θέση του εγγράφου του Word όπου θέλετε το κείμενο που πρόκειται να εισαχθεί .
Η 7

Επιλέξτε την επιλογή "Επικόλληση" μέσα από το μενού "Επεξεργασία" ή πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL - V για να επικολλήσετε το κείμενο σε έγγραφο του Word .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα