λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF που δεν μπορεί να αντιγραφεί ή εκτυπωθεί

Τα αρχεία PDF που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, που περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα εγχειρίδια χρήστη να παρουσιάσεις . Η ικανότητα να προστατεύσει τις πληροφορίες που περιέχονται σε ένα έγγραφο PDF είναι ένας από τους λόγους που πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν PDFs ως προτιμώμενη μέθοδος τους ανταλλαγή πληροφοριών . Οι βασικές επιλογές ασφάλειας που περιλαμβάνονται με το Adobe Acrobat σας επιτρέπουν να θέτουν περιορισμούς στην ικανότητα του αναγνώστη να ανοίξει , εκτύπωση ή αντιγραφή των πληροφοριών που περιέχονται σε ένα PDF . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το αρχείο PDF που θέλετε να προστατεύσετε. 2

Κάντε κλικ στο το "Secure " εικονίδιο για να ανοίξετε το drop -down μενού .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Κωδικός πρόσβασης Κρυπτογράφηση " και επιλέξτε " Ναι ", εάν εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης .
Η 4

Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο "Περιορισμός επεξεργασίας και εκτύπωσης του εγγράφου " κάτω "Άδειες " τίτλο .
5

Εισάγετε τον επιθυμητό κωδικό πρόσβασης και επιλέξτε "Κανένας " από το drop-down μενού του « Επιτρέπεται η εκτύπωση " και " Επιτρέπονται οι αλλαγές " επιλογές .
Η 6

Αποεπιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο " Ενεργοποίηση αντιγραφής κειμένου, εικόνων και άλλου περιεχομένου , " και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί " OK".
Σελίδα 7

Πατήστε το πλήκτρο " Αρχείο" και "Αποθήκευση" για να αποθηκεύσετε την επεξεργασμένη μορφή PDF . Κλείστε το έγγραφο . Την επόμενη φορά που κάποιος ανοίγει το PDF και προσπαθεί να εκτυπώσετε ή να το αντιγράψετε , θα σας ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα