λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF από το αναγνώσιμο Εγγράψιμο

Υπάρχουν δύο λόγοι που μπορεί να είναι σε θέση να κάνει αλλαγές ή "γράφουν , " σε ένα έγγραφο Adobe Acrobat PDF : είτε το λειτουργικό σας σύστημα έχει επισημάνει το αρχείο μόνο για ανάγνωση , ή του Acrobat έχουν τα δικά της χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν ενεργοποιηθεί για το έγγραφο . Στην πρώτη περίπτωση, το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε το αρχείο είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό διαχειριστή του λειτουργικού σας συστήματος ? Αν το τελευταίο , θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης που ορίστηκε όταν το αρχείο PDF ήταν κλειδωμένη . Οδηγίες
Η 1

Βεβαιωθείτε ότι τα δικαιώματα του αρχείου δεν έχουν οριστεί μόνο για ανάγνωση - ότι , PDF - ειδικά μέτρα ασφαλείας κατά μέρος , το λειτουργικό σύστημα δεν έχει επισημάνει το αρχείο ως μη εγγράψιμος . Στα Windows , κάντε δεξί κλικ στο αρχείο , κάντε κλικ στο κουμπί "Ιδιότητες" και βεβαιωθείτε ότι το " μόνο για ανάγνωση " πλαίσιο ελέγχου δεν είναι ενεργή . Σε Mac OS X , κάντε κλικ στο αρχείο , ανοίξτε το μενού "Αρχείο" , κάντε κλικ στο κουμπί "Get Info" και " Ιδιοκτησία και Δικαιώματα , " και στη συνέχεια επιλέξτε μια απεριόριστη επιλογή από το drop-down μενού . 2

Ανοίξτε το PDF στο Adobe Acrobat , είτε με διπλό κλικ ή χρησιμοποιώντας το "Άνοιγμα" εντολή στο μενού "Αρχείο" του Acrobat .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Αρχείο , " τότε " Ιδιότητες" για να εμφανιστεί το παράθυρο Ιδιότητες εγγράφου και, στη συνέχεια , κάντε κλικ στην καρτέλα "Ασφάλεια" .
Η

4 Επιλέξτε " No Security " από το drop -down μενού " Μέθοδος ασφαλείας " , αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο . Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του αρχείου PDF , αν σας ζητηθεί να το πράξουν, τότε κάντε κλικ στο " OK".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα