λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να αφαιρέσει Λειτουργία Γραφομηχανή Από PDF

Με τη λειτουργία Γραφομηχανή , ο αναγνώστης μπορεί να καλύψει τα δικά του δεδομένα σε χώρους μορφή σε ένα έγγραφο Adobe PDF . Αν θέλετε να αποτρέψει τους αναγνώστες από την χρήση της γραφομηχανής για να τροποποιήσετε PDF σας , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Adobe Acrobat για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του εγγράφου , που απαιτεί αναγνώστες να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας για να κάνετε οποιεσδήποτε τροποποιήσεις . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το PDF που θέλετε να εξασφαλίσει , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο " Εργαλεία ", " Προστασία ", " Κρυπτογράφηση " και τέλος " Κρυπτογράφηση με κωδικό πρόσβασης . "

2

Κάντε κλικ στο " Ναι " , όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές ασφαλείας .
εικόνων 3

Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο "Περιορισμός επεξεργασίας και εκτύπωσης του εγγράφου , " στη συνέχεια, πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης στο " Αλλαγή δικαιωμάτων πρόσβασης "κουτί .
Η

4 Ανοίξτε το" Επιτρέπονται οι αλλαγές "drop -down μενού και επιλέξτε " Κανένα " ή " Εισαγωγή , διαγραφή και περιστροφή σελίδων . " Είτε έτσι είτε αλλιώς , ο χρήστης θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Γραφομηχανή χωρίς να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης . Κάντε κλικ στο " OK " για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα