λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Photoshop

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψετε τις στρώσεις με το Adobe Photoshop CS4

Δημιουργώντας ένα καλαίσθητο design με το Adobe Photoshop εξαρτάται από την ικανότητα για την ορθή σύνθετο και να οργανώσει τα στρώματα της εικόνας . Ως εκ τούτου , είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουν πώς να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψετε τις στρώσεις με χρήση του Photoshop " Ελεύθερος μετασχηματισμός " εντολή . Δωρεάν Transform συνδυάζει πολλές " Transform" επιλογές σε ένα εργαλείο , επιτρέποντάς σας να γρήγορα κλίμακα και να περιστρέψετε στρώματα . Αυτή η εντολή έχει μια συνεχή και προτιμώμενο χαρακτηριστικό στο Photoshop . Οδηγίες
Η 1

Launch Photoshop CS4 και να ανοίξετε ένα αρχείο που περιέχει στρώματα . 2

Κάντε κλικ στο επίπεδο που θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψετε .
Η
3

Πηγαίνετε στο " Επεξεργασία ", " Ελεύθερος μετασχηματισμός " ή πατήστε το πλήκτρο " Ctrl " και " T. "
Η 4

Κάντε κλικ και σύρετε τις γωνιακές λαβές για να αλλάξετε το μέγεθος του στρώματος . Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Shift" ενώ το κάνετε αυτό για να περιορίσουν τις αναλογίες της εικόνας . Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κλίμακα του στρώματος χρησιμοποιώντας τις λαβές επάνω, κάτω ή στο πλάι .
5

Κρατήστε το δείκτη του ποντικιού ακριβώς έξω από μία από τις γωνιακές λαβές μέχρι να γίνει ένα βέλος διπλής κατεύθυνσης . Κάντε κλικ και σύρετε για να περιστρέψετε το στρώμα . " Shift " θα περιορίσει την περιστροφή κάθε 15 μοίρες .
Η

6 Κάντε διπλό κλικ μέσα στο κουτί " Ελεύθερος μετασχηματισμός " για να εφαρμόσετε τις αλλαγές στο στρώμα .
Εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα