λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> PC Games

Πώς να απεγκαταστήσετε ένα παιχνίδι Steam

ατμού είναι ένα online παιχνίδι πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη διανομή video games για PC και να φιλοξενήσει σε απευθείας σύνδεση gameplay multi - player . Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών Steam μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 3.000 τίτλους , από μικρά ανεξάρτητα παραγάγει τα παιχνίδια για την ενσωμάτωση των τίτλων . Για να απεγκαταστήσετε ένα " Χαμάμ " το παιχνίδι , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Add or Remove Programs" μικροεφαρμογή στον Πίνακα Ελέγχου . Η διαδικασία απεγκατάστασης θα πρέπει να πάρει μόνο λίγα λεπτά . Οδηγίες
Windows 7 και Vista
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ". 2

Κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου".
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " προγράμματα " και " προγράμματα και δυνατότητες ".
Η 4

Επιλέξτε « Χαμάμ » ή το όνομα του παιχνιδιού Steam θέλετε να απεγκαταστήσετε από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων και κάντε κλικ στο "Uninstall ". Ακολουθήστε τις οδηγίες , η οποία θα περιλαμβάνει πατώντας το πλήκτρο " OK " για να ξεκινήσει η απεγκατάσταση και "Finish" μόλις τελείωσε.
Εικόνων των Windows XP
5

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ".
Η

6 Κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου".
Η

7 Κάντε κλικ στο " Add or Remove Programs ".
8

Επιλέξτε « Χαμάμ » ή η το όνομα του παιχνιδιού ατμού από τη λίστα και κάντε κλικ στο "Remove ". Ακολουθήστε τις οδηγίες , η οποία θα περιλαμβάνει πατώντας το πλήκτρο " OK" για να ξεκινήσει η απεγκατάσταση και "Finish" μόλις τελείωσε.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα