λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Microsoft Word

Microsoft Word σε απευθείας σύνδεση Tutorial

Microsoft Word είναι ο κορυφαίος επεξεργαστής κειμένου στον κόσμο σήμερα , σε χρήση από το PC όσο και Mac χρήστες . Χρησιμοποιώντας τις βασικές λειτουργίες γραφής του Word έρχεται φυσικά για τους περισσότερους , αλλά τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά συχνά απαιτούν εξειδικευμένες tutorials . Το Διαδίκτυο προσφέρει μια σειρά από τέτοια tutorials για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο από το Word . Word 2007 Εκμάθηση
Η

Η έκδοση του Word 2007 είναι μια πλήρης αποχώρηση από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του Word , τόσο αισθητικά όσο και σε λειτουργικότητα . Αυτή η έκδοση του Word αντικαθιστά εξοικειωμένοι μενού με κορδέλες και προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά , κάνοντας μαθήματα για την εκμάθηση Word 2007 άφθονη . Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι στην ιστοσελίδα της Microsoft , με μια δωρεάν online τεστ δοκιμής του Word 2007 . Ενώ είστε εκεί , να επωφεληθούν από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη του Word 2007 Microsoft tutorials προσφορές .
Εικόνων Interactive Word 2003 και το 2007 εντολών οδηγός αναφοράς
Η

Microsoft προσφέρει μια διαδραστική εντολή οδηγός αναφοράς για τις δύο πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Word , το 2003 και το 2007 . Αυτός ο οδηγός είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους μετάβαση 2003-2007 . Το σεμινάριο σας καθοδηγεί μέσα από τις δύο εκδόσεις του Word και δείχνει στους χρήστες του Word 2003, όπου για να βρείτε τις ίδιες εντολές στο Word 2007 .

Η Video Tutorial ιστοσελίδες
Η

υπάρχει είναι μια σειρά από sites βίντεο φροντιστήριο που προσφέρουν μαθήματα Word. Μερικοί είναι ελεύθεροι και άλλοι απαιτούν μια αμοιβή . Apex Web Media είναι μια τέτοια ιστοσελίδα . Αυτά τα βίντεο καλύπτει όλες τις πτυχές της , χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, ξεκινώντας από τη βασική εφαρμογή σε πιο προηγμένες τεχνικές . Μπορείτε να δείτε demos από τα βίντεο πριν από την εγγραφή . Στο
Online γραπτή Tutorials
Η

Οι προσφορές μπέικον Group, δωρεάν , εκτενείς γραπτές tutorials από όλες τις εκδόσεις του Microsoft Word . Αυτά τα μαθήματα που ορίζονται από την αρχή μέχρι προχωρημένο . Η ιστοσελίδα είναι εύκολη στην πλοήγηση και απλό να καταλάβει , γεγονός που καθιστά εύκολο για ακόμη και ένας αρχάριος αυτοδίδακτος να πάρετε ένα σταθερό έλεγχο του Microsoft Word και όλα τα χαρακτηριστικά του .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα