λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Microsoft Access

Πώς να δημιουργήσετε μια αναφορά στο Word από το Excel Χρησιμοποιώντας τους πίνακες

Excel έχει πολλές μεγάλες επιλογές μορφοποίησης για την παρουσίαση των εκθέσεων , αλλά πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε το παραπάνω βήμα για να κάνετε την έκθεσή σας ότι πολύ πιο ευπαρουσίαστο και εύκολο να κατανοηθεί . Συνδυάζοντας τις desktop δυνατότητες δημοσίευσης στο Word με τις δυνατότητες υπολογισμού του Excel μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια καλή έκθεση και την εξαιρετική έκθεση. Μπορείτε να εισάγετε υπολογιστικά φύλλα του Excel , τα δεδομένα , διαγράμματα ή πίνακες άξονα σε έγγραφα του Word μέσα σε λίγα βήματα . Οδηγίες
εισόδου δεδομένων του Excel σε ένα έγγραφο του Word Χρησιμοποιώντας τους πίνακες

1

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Εισαγωγή" στη γραμμή εργαλείων στο Word . 2

Κάντε κλικ στο " τραπέζι" κουμπί και επιλέξτε " Υπολογιστικό φύλλο του Excel . " Μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας στο περιβάλλον εργασίας του Excel .
Εικόνων 3

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και να το μορφοποιήσετε κατάλληλα για την έκθεσή σας . Κάντε κλικ έξω από την έκθεση στο έγγραφο του Word για να βγούμε από το περιβάλλον εργασίας του Excel .
Η

4 Επεξεργαστείτε τα δεδομένα και τη μορφοποίηση της έκθεσης , κάνοντας διπλό κλικ στο τραπέζι και επεξεργασίας στο περιβάλλον εργασίας του Excel .

5

Επεξεργαστείτε τη θέση της έκθεσης , κάνοντας κλικ πάνω στο τραπέζι , και στη συνέχεια, επιλέγοντας την καρτέλα " Home" και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις επιλογές εκεί . Μπορείτε να επεξεργαστείτε το περίγραμμα του πίνακα ως εδώ καλά .
Η 6

Επεξεργασία μεμονωμένων κυττάρων με διπλό κλικ και το μοντάζ στο περιβάλλον εργασίας του Excel .
Εικόνων Τοποθετήστε ένα υπάρχον βιβλίο εργασίας του Excel σε ένα έγγραφο του Word
Η

7 Κάντε κλικ στην καρτέλα "Εισαγωγή" στη γραμμή εργαλείων στο Word .
8

Κάντε κλικ στο κουμπί " Εισαγωγή αντικειμένου " στην κάτω δεξιά γωνία της τμήμα κειμένου . Αυτή η μέθοδος εισάγει ολόκληρο το βιβλίο εργασίας , αλλά μόνο το φύλλο που θα επιλέξετε θα είναι ορατή . Για να αλλάξετε το φύλλο που εμφανίζεται , κάντε διπλό κλικ για να εισέλθουν στο Excel Interface και κάντε κλικ στο " Φύλλο " καρτέλα της επιλογής σας .
Η

9 Κάντε κλικ στην καρτέλα " Δημιουργία από αρχείο " και χρησιμοποιήστε το κουμπί " Αναζήτηση " να βρείτε το βιβλίο εργασίας του Excel που θέλετε να εισαγάγετε. Επιλέξτε " Σύνδεση με το αρχείο " το πλαίσιο εάν θέλετε τα δεδομένα για την ενημέρωση όταν γίνονται αλλαγές στην πηγή . Κάντε κλικ στο " OK".
Η 10

διπλό κλικ στον πίνακα και επιλέξτε την καρτέλα " Φύλλο " που θα θέλατε να εμφανίζονται στο Word .
Η 11

Εισαγωγή συγκεντρωτικοί πίνακες διαγράμματα ή γραφικές παραστάσεις , χρησιμοποιώντας τα βήματα 1 έως 4 και επιλέγοντας την καρτέλα που περιέχει το στοιχείο που θέλετε να εμφανίσετε .
εικόνων Εισαγωγή τα υπάρχοντα δεδομένα του Excel σε ένα έγγραφο του Word χρήση της λειτουργίας Αντιγραφή και επικόλληση
Η 12

Κάντε κλικ για να επιλέξετε τα δεδομένα του Excel που θέλετε να αντιγράψετε στο Word και πατήστε το πλήκτρο " Ctrl + C " για να το αντιγράψετε .
Η 13

Επικολλήστε τα δεδομένα στο Word , κάνοντας κλικ στη θέση που θέλετε τα στοιχεία για να πάει και πατώντας το πλήκτρο " Ctrl + V"

14

Κάντε κλικ στο κουμπί "Επικόλληση Επιλογές" ( μικρό εικονίδιο πρόχειρο ) στο τέλος των δεδομένων . Επιλέξτε όποιο επιλογές είναι κατάλληλη για το έγγραφό σας .
Η 15

Κάντε κλικ στο κατάλληλο " Link to Excel " για να εξασφαλίσει τα δεδομένα θα ενημερώνεται αυτόματα με τις αλλαγές στο υπολογιστικό φύλλο , αν αυτή είναι η επιλογή σας .
< br >
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα