λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Οικονομικές Λογισμικό

Quickbooks ProAdvisor Εκπαίδευση

Το πρόγραμμα QuickBooks ProAdvisor συνδυάζει κορυφαία ποιότητα λογισμικού και υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας . Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα λογισμικού λογιστικής QuickBooks να καθιερώσει ένα σύστημα εύκολο στη χρήση, ακριβές και τις σχετικές οικονομικές πληροφορίες σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας . Επιπλέον , με το QuickBooks ProAdvisor θα έχετε επίσης την υποστήριξη , τα προϊόντα και οι υπηρεσίες να είναι πιο αποτελεσματική, ενώ προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών . Οφέλη Υποστήριξη

Λογιστική εργαλεία

Όταν αργότερα εγγράφηκαν στο πρόγραμμα QuickBooks ProAdvisor , θα έχετε πρόσβαση σε μια ομάδα υποστήριξης μοιάζει με καμία άλλη , που αποτελείται από εμπειρογνώμονες Intuit και ProAdvisor συνομηλίκους . Με αυτήν την υποστήριξη , θα έχετε πρόσβαση σε γρήγορες απαντήσεις , λύσεις και χρήσιμες συμβουλές . Intuit διαπίστωσε ότι , κατά μέσο όρο , αυτά τα εργαλεία υποστήριξης και η εκπαίδευση Certified ProAdvisor αύξηση της παραγωγικότητας κατά περίπου 20 τοις εκατό .
Εικόνων Πιστοποιημένα ProAdvisors σε
Online εκπαίδευση

Certified ProAdvisors οι λογιστικές επαγγελματίες που οι ειδικά εκπαιδευμένοι ως εμπειρογνώμονες QuickBooks . Έχουν επίσης περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης ProAdvisor . Η πιστοποίηση αυτή θα σας προετοιμάσει για να λύσει καλύτερα problems.Intuit πελατών σας κατανοεί ότι ως μια πολυσύχναστη λογιστή , θα πρέπει να έχετε την κατάρτιση και την υποστήριξη που είναι ευέλικτο και άνετο . Ως εκ τούτου , όλα τα μαθήματα , τα υλικά μελέτης και εξετάσεις που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση . Στα κράτη όπου η πιστοποίηση QuickBooks ProAdvisor γίνεται αποδεκτή, θα είναι επιλέξιμες για μέχρι 16 πόντοι CPE για την ολοκλήρωση της έκδοσης CPE του μαθήματος .

Η Marketing υλικά
ιδέες μάρκετινγκ

Ως μια επιτυχημένη και πολυσύχναστο λογιστική επαγγελματικό , κορυφαία προτεραιότητα σας είναι πελάτες σας . Ως επαγγελματία , θα πρέπει επίσης να λειτουργούν και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας . Το μάρκετινγκ είναι ένα βασικό συστατικό στην ανάπτυξη το όνομα της επιχείρησής σας και την πελατειακή βάση . Το πρόγραμμα ProAdvisor αντιλαμβάνεται ότι δεν είστε ένας εμπειρογνώμονας σε θέματα μάρκετινγκ . Χρειάζεται υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένα υλικά και τους πόρους , χωρίς να ερευνά και δημιουργεί τον εαυτό τους . Το πρόγραμμα ProAdvisor έχει μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία και πόρους για να βοηθήσει στην αγορά σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας . Αυτό περιλαμβάνει υλικά τα δελτία τύπου , έντυπες διαφημίσεις και φυλλάδια . Αυτά τα υλικά είναι εύκολη η πρόσβαση και εύκολο στη χρήση. Να είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσει το λογότυπο QuickBooks ProAdvisor μαζί με το όνομα της επιχείρησής σας είναι βέβαιο ότι θα κάνει μια εντύπωση τόσο με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τους πελάτες σας .
Εικόνων Δικτύωση
Η

Μαζί με το QuickBooks ProAdvisor πρόγραμμα έρχεται μια κοινότητα των συνομηλίκων στο οποίο θα είναι ένα μέρος . Αυτή η κοινότητα είναι προφανώς μια εξαιρετική πηγή για ερωτήσεις ή προτάσεις από τους συναδέλφους ProAdvisors . Είναι επίσης μια ευκαιρία να δικτυωθούν για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας . Ως Certified QuickBooks ProAdvisor , θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα ProAdvisor , το οποίο επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες QuickBooks όλο το χρόνο . Αυτές οι χρήστες ψάχνουν για κάποιον να τους βοηθήσει με την δημιουργία , την κατάρτιση ή τη διαχείριση των οικονομικών τους αρχείων . Αυτή είναι η δικτύωση που θα μπορούσε να αποδώσει σε νέους πελάτες για εσάς .
Εικόνων είναι αυτό το πρόγραμμα για σας ;
Η

να γίνει Certified QuickBooks ProAdvisor έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ικανότητα ενός λογιστή για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών και να βοηθήσουν την επιχείρησή τους μεγαλώνουν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά . Η πιστοποίηση μπορεί να πάρει μόλις τέσσερις ώρες για έναν ειδικό χρήστη ή QuickBooks περίπου δύο εβδομάδες για ένα βασικό χρήστη QuickBooks . Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας ανυψώσει ως έναν επαγγελματία στα οικονομικά , τις υπηρεσίες σας , και το όνομα της επιχείρησής σας . Υπάρχει ένα μηνιαίο κόστος ένταξης που συνδέονται με το πρόγραμμα ProAdvisor και έχουν πρόσβαση σε εργαλεία και τους πόρους . Αν σας ενδιαφέρει η ανάπτυξη της επιχείρησής σας , την αύξηση των προσφερόμενων υπηρεσιών , καθώς και την επίτευξη της πιστοποίησης σας , το πρόγραμμα αυτό είναι μια καλή επιλογή για σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα