λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου PNG

; επεκτάσεις αρχείων προσδιορίσει το είδος του λογισμικού που δημιούργησε το ίδιο το αρχείο . Η επέκταση PNG σημαίνει Portable μορφή γραφικών δικτύου . Χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο και με φωτογραφία ή άλλο λογισμικό γραφικών . Ιστορία
Η

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της PNG , η έννοια μιας ειδικής γραφικών αποτελούν συμπιέζονται εύκολα χρονολογείται από το 1977 έως το 1978, αλλά η πραγματική προδιαγραφή αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1995 (βλ. επιπλέον πόροι ) .

Η Σημασία
Η

μία από τις μορφές γραφικών που χρησιμοποιούνται από λογισμικό προβολής εικόνων και επεξεργασίας , καθώς και τα προγράμματα περιήγησης , PNG είναι μια βελτίωση σε σχέση με παλαιότερες μορφές, όπως GIF ( Graphics Interchange Format ) .

Η Οφέλη
Η

PNG είναι χωρίς απώλειες υπό συμπίεση , δηλαδή , δεν χάνουν σε ποιότητα όταν συμπιέζονται , καθιστώντας το ιδανικό για πολλαπλά στάδια επεξεργασίας.

Η χαρακτηριστικά
Η

PNG περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ελκυστικό για τη μετάδοση εικόνας, συμπεριλαμβανομένου καλή αναπαραγωγή σε πολλαπλές πλατφόρμες και ταχύτερη φόρτωση της εικόνας .
εικόνων Προειδοποίηση
Η

αρχεία PNG μπορεί να μην είναι σε θέση να ανοίξει όλα τα είδη του λογισμικού γραφικών , και η επέκταση αυτή χρησιμοποιείται επίσης για το Adobe Fireworks αρχεία εικόνας , καθώς και κάποιο λογισμικό του παιχνιδιού .
Η

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα