λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου Z01

; Εάν ένα αρχείο γίνεται πολύ μεγάλο για να χειριστεί , μπορείτε να το συμπιέσει με ένα βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης , όπως το WinZip , η οποία παράγει αρχεία ZIP . Αν το ίδιο το αρχείο αποδεικνύεται πάρα πολύ μεγάλη για λόγους ευκολίας, μπορείτε να το μετατρέψει σε ένα Z01 επέκταση . . Περιγραφή
Η

Η Z01 επέκταση . Ορίζει το πρώτο από μια σειρά από συμπιεσμένα κομμάτια αρχείων , split από ένα μεγαλύτερο αρχείο ZIP. Τριτοβάθμιας αριθμημένα επεκτάσεις υπάρχουν επίσης στα παραδείγματα myfile.Z01 και myfile.Z02 .
Εικόνων Πρόγραμμα
Η

Το βοηθητικό πρόγραμμα WinZIP μπορεί να δημιουργήσει όχι μόνο την αρχική , μεγάλο αρχείο , αλλά κατανέμεται αυτό σε μικρότερες επεκτάσεις. Θα βρείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος στους πόρους .

Η Πλεονεκτήματα
Η

Τα μικρότερα κομμάτια είναι πιο εύκολο να αποθηκεύσετε τις μικρότερες και πιο γρήγορα μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ιστοσελίδα downloads .
εικόνων Ενώνουμε
Η

Για να δημιουργήσετε και να αποσυμπιέσει το αρχικό αρχείο , βάλτε όλα τα κομμάτια σε ένα φάκελο , ώστε το WinZip μπορείτε εύκολα να βρείτε τους .


Συμβουλή
Η

Διατηρείτε πάντα ένα αντίγραφο του πλήρους , αρχικό αρχείο ZIP. Διαφορετικά , αν χάσετε κάποια από τα κομμάτια διάσπαση , δεν θα είστε σε θέση να ανακτήσει το συμπληρωμένο αρχείο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα