λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου Dbk

. ; DBase είναι ένα πρόγραμμα βάσης δεδομένων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λίστες αναζήτησης των πληροφοριών για επαγγελματικούς σκοπούς . Μια σειρά από αρχεία που χρησιμοποιούνται και δημιουργούνται από dBase , συμπεριλαμβανομένων των αρχείων DBK . Ταυτοποίηση
Η

Ένα αρχείο με επέκταση αρχείου DBK είναι ένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας της βάσης δεδομένων dBase .
Εικόνων Λειτουργία
Η

Ένα αρχείο DBK είναι ένα ακριβές αντίγραφο από μια βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε με τη χρήση dBase . Μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο στο σκληρό σας δίσκο , σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε ένα CD ή DVD .

Η Οφέλη
Η

Αν το πρωτότυπο αρχείο dBase σας γίνεται χαθεί ή καταστραφεί , ή εάν κάνετε ένα μεγάλο λάθος που δεν μπορεί εύκολα να καθοριστεί , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο DBK να επαναφέρετε τη βάση δεδομένων σας με τον τρόπο που ήταν τη στιγμή που δημιουργήσατε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας .
Η < br > Χρήσιμες Συμβουλή
Η

Επειδή τα αρχεία DBK δεν δημιουργούνται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή , είναι σημαντικό να σώσει DBK αρχεία περιοδικά , ειδικά αν κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη βάση δεδομένων σας . Με αυτό τον τρόπο , αν πάσχετε απώλεια δεδομένων , μπορείτε να επαναφέρετε το αρχείο χρησιμοποιώντας ένα up-to - ενημερωμένο αντίγραφο .
Εικόνων Εκτιμήσεις
Η

αρχεία DBK απαιτούν dBase να λειτουργήσει , και αν αντιμετωπίζετε ένα μήνυμα σφάλματος που προσπαθεί να φορτώσει ένα αρχείο DBK , ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα . Σε μια τέτοια περίπτωση , η επανεγκατάσταση dBase ενδέχεται να διορθωθεί το πρόβλημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα