λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Τι είναι Επέκταση αρχείου SFCACHE

; Η επέκταση του αρχείου SFCACHE δείχνει ένα αρχείο ReadyBoost cache . Αρχεία SFCACHE μπορεί να βοηθήσει να ωθήσει την απόδοση του υπολογιστή σας , παρέχοντας έως και 4 GB επιπλέον εικονική μνήμη . Ορισμός
Η

Microsoft πρόσθεσε το χαρακτηριστικό ReadyBoost σε υπολογιστές με Windows αρχίζοντας με τα Windows Vista . Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσωρινό αρχείο με το όνομα " ReadyBoost.sfcache " σε μια αφαιρούμενη μονάδα flash συνδεθεί στη θύρα USB του υπολογιστή σας .
Εικόνων φόντο
Η

Ένας υπολογιστής απαιτεί Τυχαία Memory Access , ή RAM , για την εκτέλεση προγραμμάτων . Πριν από την εκτέλεση ενός προγράμματος , τα φορτία του υπολογιστή σας, στη μνήμη RAM , επιτρέποντας στον εαυτό της να τρέξει το πρόγραμμα πιο γρήγορα από ό, τι αν είχαν την πρόσβαση στο πρόγραμμα απευθείας στο σκληρό δίσκο .

Η Λειτουργία

Αν ο υπολογιστής σας ξεμείνει από μνήμη RAM , χρησιμοποιεί εικονική μνήμη , που βρέθηκαν σε ένα αρχείο σελιδοποίησης , για να αντισταθμίσει . Ένα αρχείο SFCACHE παρέχει επιπλέον εικονική μνήμη σε μια αφαιρούμενη μονάδα δίσκου , που σας επιτρέπει να εκτελέσετε τα προγράμματα πιο γρήγορα , χωρίς να δεσμεύουν τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας .
Εικόνων τρέξιμο
Η

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα SFCACHE αρχείο εισάγοντας πρώτα μια μονάδα flash στη θύρα USB των Windows Vista ή Windows 7 . Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της μονάδας δίσκου flash και επιλέξτε "Ιδιότητες". Κάντε κλικ στην καρτέλα " ReadyBoost " και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο " Χρησιμοποιήστε αυτή τη συσκευή " , για να δημιουργήσετε ένα αρχείο " ReadyBoost.sfcache " .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα